SEKUNDI SU BILI U PITANJU: Marija Kulić otkrila kroz koji PAKAO su prošli zbog Miljane, a evo bez koga ne bi mogla

Showbizz

SEKUNDI SU BILI U PITANJU: Marija Kulić otkrila kroz koji PAKAO su prošli zbog Miljane, a evo bez koga ne bi mogla

Marija Kulić, majka Miljane Kulić je tokom svog gostovanja kod Jovane Jeremić otkrila sve o problemima koje je imala njena ćerka i sa kojima se i dalje bori, a onda otkrila i kako se nosila sa celom situacijom, kakvo je njeno i Sinišino zdravstveno stanje, kao i ko je najviše bio tu za njih.

– Sve je lakše i lakše, kako dani prolaze, briga se ne smanjuje. Još uvek postoji, ali je manja nego što je bila. Prošli smo kroz pakao, ne daj Bože nikada nikome ovako nešto da se desi. Zahvaljujem sena brizi koju je pružila Miljani i reagovala na vreme, sekunde su bile u pitanju… Sve je uz Božiju pomoć kako treba i uspešno privodimo lečenje kraju, nadam se da uskoro idemo kući – počela je Marija pa otkrila koiliko joj znači podrška Nenada Macanovića Bebice.

– Mnogo mi znači i mnogo mi znači. Ne bih znala da se snađem tako u Beogradu bez njega. Brzo se snalazi u saobraćaju i u svemu što nam treba. Moj suprug je bolestan i ne može da bude uz mene, nemam sigurnost ni u koga kada mi treba nešto brzo da se odradi, tako da je Nenad tu. Ne spavamo 24 sata… Kada najmanje snage imaš, Bog ti tako namesti da ti treba još više… Samo Bog zna kako nam je bilo kada se Miljana borila za život.

Marija je otkrila i kakvo je njeno zdravstveno stanje nakon svega.

– Ne razmišljam o tome, verovatno nije sjajno posle svega, ali sada je navažnije da se Miljana izvuče i da sve ovo ne ostavi neke trajne posledice na nju. Nijedna majka ne razmišlja o sebi kada joj je dete ugroženo, samo da su mi oni živi i zdravi. kurir.rs/Pink.rs