GRINGO JE SIN MOJ DOBROG PRIJATELJA, IMA 25 GODINA I IMUĆAN JE: Mića izneo detalje o Dalilinom novom dečku, a njih nije ŠTEDEO!

Showbizz

GRINGO JE SIN MOJ DOBROG PRIJATELJA, IMA 25 GODINA I IMUĆAN JE: Mića izneo detalje o Dalilinom novom dečku, a njih nije ŠTEDEO!

Pevač i bivši rijaliti učesnik Lepi Mića otkrio je sve što misli o bivšim cimerima, njihovim skandalima i aferama.

Izmeđuostalog je Mića otkrio detalje o sadašnjem dečku Dalile Dragojević.

Nedavno se saznalo da se Viktorija Mitrović, nakon što je otkrila da je Marko Osmakčić uplovio u odnos sa Marijanom Zonjić, ipak pomirila sa njim.

– Šta ima Marijana da traži sa Osmakčićem, posle one situacije koja je bila u Zadruzi? Da ona njega krije od javnosti, od Viktorije… Marijana je na sve spremna zarad malo kadra i popularnosti, šokiran sam – rekao je Mića.

Lepi Mića takođe je prokomentarsao sve manje misterioznog dečka Dalile Dragojević i otkrio do sada nepoznate detalje.

– ‘Gringo’ je sin mog dobrog prijatelja, ima oko 25 godina, imućan je, ali ne bih otkrivao ništa. Detalje ne znam, ali kakva će veza da bude… – naveo je Mića.

Pevač je progovorio o odnosima nakon izlaska iz Bele kuće i priznao sa čime se suočava.

– Ja sam sa svima u korektnim odnosima, kada greše ja kažem, kada budu super, ja pohvalim, nisam birao stranu. U telefonu imam razne kletve i uvrede jer sam navodno na Dalilinoj strani, čak me je i kuma napala da radim protiv nje… Ja stvarno više ne znam – nasmejao se pevač.

Na samom kraju progovorio je o ljubavnoj vezi Aleksandre i Dejana, koji već neko vreme uživaju na svom prvom zajedničkom letovanju.

– Nek su oni meni živi i zdravi. Ne mogu da sudim o vezi koja je nekih 40 dana traje napolju, polako. Treba da prođe neko vreme, dve, tri godine, da bi mogli da budemo sigurni da je neka veza dobra. Pustimo vreme da pokaže svoje – rekao je Mića. Kurir.rs/K.Đ.