JA MORAM DA ZNAM SA KIM ĆE MOJE DETE DA IZLAZI! Aco Pejović progovorio o naslednicama, pa izneo detalje svog detinjstva!

Showbizz

JA MORAM DA ZNAM SA KIM ĆE MOJE DETE DA IZLAZI! Aco Pejović progovorio o naslednicama, pa izneo detalje svog detinjstva!

Jedan od najboljih vokala koji je slavu stekao zahvaljujući svom neverovatnom talentu, Aco Pejović, odrastao je u Prijepolju, a skromno detinjstvo naučilo ga je pravim životnim vrednostima. Oni koji ga poznaju tvrde da ga slava nije promenila te da je ostao kulturan i harizmatičan.

– Ne sećam se sam imao neke komplekse kao mali. Tako smo vaspitani da od nekih svojih nedostataka ne napravimo komplekse. Odrastao sam u radničkoj porodici, imalo se koliko se imalo, nismo mogli da se razbacujemo i da budem neki mamin i tatin sin. Ja jesam bio mamin i tatin sin, kome su roditelji pružali ljubav, a ne neki silni novac. Vaspitavan sam da niko ne može da mi nabije komplekse. Nisam ih imao ni u fizičkom smislu. Mislim da sam kao klinjo bio normalan. Nisam voleo da prozivam drugu decu koja su imala neki problem ili nedostatak, jednostavno nisam bio surovo dete. Mislim da sve to ide iz kuće – ispričao je Pejović.

Danas je ponosan otac tri naslednice čijem odrastanju se maksimalno posvetio uprkos brojnim obavezama koje njegova profesija sa sobom nosi, a od njihovog rođenja trudio se da im prense vrednosti koje su njemu usadili roditelji.

– Sve ono što je potrebno jednom pravom hrišćaninu, da je vernik, da je pošten, častan, bez imalo gordosti, dobar u svakom pogledu prema prijateljima i svim drugim ljudima, da bude oprezan, da ne gleda sa visine. To je ono što ja tražim od njih – rekao je Aco, a mnoge zanima da li će prema budućem zetu biti strog.

– Nastojaću da momke dovode kući jer ja moram da znam sa kim će moje dete da izađe i sa kim će da ode u grad i provede vreme, to je danas normalno – priznao je svojevremeno i dodao da se nada da će naslednice same dobro preslišati momke pre njega. Kurir.rs/Grandonline