Sara Posle Venčanja Otkrila Da Muž Već Ima Dete I Da Je Bio U Zatvoru: NAJVEĆA Tajna Ju Je Dotukla / Bournemouth

Zanimljivosti

Sara Posle Venčanja Otkrila Da Muž Već Ima Dete I Da Je Bio U Zatvoru: NAJVEĆA Tajna Ju Je Dotukla / Bournemouth

Sara Pirsen (38) iz Bornmuta u Velikoj Britaniji očajnički je želela brak i porodicu. Iza sebe je imala puno propalih veza kao i tragediju kada je rodila mrtvu bebu, tako da se nadala da će je sudbina jednom za promenu obradovati. To će joj se možda i dogoditi ali ne sa Majkom, kako je očekivala. Sara se udala za Majka verujući da je on pravi čovek za nju, a ispostavilo se da ju je sve vreme lagao.

Znala je dosta toga o njemu – imao je dobar posao, poštene i iskrene roditelje, korektan krug prijatelja i delovalo je da nema neke velike mrlje u životu. Ali, prevarila se u proceni. Ponovo.  Samo tri meseca posle venčanja, Sara je otkrila da izvesna Laura stalno piše Majku, ali je mislila da je to neka devojka iz prošlosti koja ga uznemirava. Međutim, kada je bar jednom nedeljno počeo da se viđa s njom, upalila joj se lampica za alarm.

Pitala ga je o čemu se radi. Prvo nije želeo da priča o tome, da bi joj posle 2-3 navaljivanja priznao da mu je to 12-godišnja ćerka!

Rekao je Sari da ju je dobio iz veze za jednu noć kao i da je morao da radi DNK test jer nije verovao ženi koja je Laurina majka da je on otac. Tako pokušava da ostane u kakvim-takvim odnosima sa ćerkom, s kojom dan nasamo nije proveo u životu.

Samo što se oporavila od ovog šoka, usledio je još jedan za Saru – Majk je pre devet godina bio šest meseci u zatvoru. Priznao joj je da je krao neke delove sa stovarišta gde je radio da bi ih posle preprodavao po višestruko većoj ceni. Tako je živeo te godine, od toga. A da je bio u zatvoru, Sara je saznala kada im je u goste došao njegov cimer, zna se odakle.

I tu informaciju nekako je savladala, ali poslednju, njegovu najveću tajnu ne. U razgovoru sa roditeljima, dotakli su se Sirije i svih strahota koje su se tamo i u drugim zemljama Bliskog istoka dešavale decenijama unazad. Majkov otac u jednom momentu prokomentarisao je da je jako dobro što mu sin više nije tamo, jer nije mogao da podnese ni da je na tako rizičnom području, a ni da mora da ratuje i ubija.

Sara je ostala u šoku. Došla je kući i obavila finalni razgovor s mužem saznavši u njemu da je ubio najmanje 20 ljudi tokom jednogodišnjeg boravka u Iraku. To je bio kraj još jednog nadanja za nju da će imati sreće u životu. (objektiv.rs)