SUBOTIĆKA LILA SUZE ZBOG PECE I MAJE, SAD SE OGLASILA POSLE NJIHOVOG RASKIDA! Evo šta je imala da poruči posle NAJVEĆE IZDAJE!

Showbizz

SUBOTIĆKA LILA SUZE ZBOG PECE I MAJE, SAD SE OGLASILA POSLE NJIHOVOG RASKIDA! Evo šta je imala da poruči posle NAJVEĆE IZDAJE!

Kao bomba odjeknula je vest da starleta Maja Marinković i bivši muž Aleksandre Subotić, Predrag Peca Raspopović više nisu u vezi.

Naime, Maja nekadašnjoj najboljoj drugarici preotela pratnera, sa kojim je nastavila da živi, te su putovali zajedno, ali njihova afera nije dugo potrajala. Sada smo ovim povodom kontaktirali Aleksandru, koja je bila vidno raspoložena, ali nije želela da komentariše njihov raskid.

“Ne želim da ih komentarišem. Nemam komentar”, rekla je kratko za Kurir bivša zadrugarka.

Inače, Marinkovićeva je istakla da je ona ta koja je rešila da stavi tačku na odnos sa Pecom, iako njegovi bliski prijatelji pričaju da je on ostavio nju.

“Imam potrebu da se oglasim i kažem šta je istina u vezi mog i Pecinog odnosa. Najpre moram da kažem da to nije onako kako sam ja mislila, želela i bila sigurna da je iskren. Izašla sam iz tog odnosa jer se ipak oseti razlika u godinama i imamo drugačija interesovanja. Dakle, na svojoj koži sam naučila da nije zlato sve što sija i iz mnogo razloga sam odlučila da ga ostavim i prekinem taj odnos. Jasno mi je da pokušava da preko svojih prijatelja izokrene priču u svoju korist, ali mu to neću dozvoliti”, objasnila je Maja.

Podsetimo, Maja Marinković početkom jula našla se u centru skandala kada je tada najboljoj drugarici Aleksandri Subotić preotela muža. Njihova fotografija sa bazena, na kojoj se ljube, brzo je obišla mreže, a Subotićka nije krila koliko ju je povredila izdaja prijateljice i partnera.

“Meni je krivo što je Petar naseo na priče te ku*ve. Ona se čula sa fudbalerom u pokušaju, bivšim dečkom Sandre Afrike. Dopisivala se sa Vladimirom Volkovim. Da je narkomanka, narkomanka je, možda je halucinirala kada je bila drogirana da sam ja bila sa ovim, onim. Mnogo mi je žao, žao mi je što je život upropastila jedna ku*va”, pričala je Aleksandra kroz suze, pa dodala:

“Mene ništa ne zanima, želim mir i porodicu na okupu i to je sve. Ni na koga se nisam ogrešila. Ja njega volim. Sramota me na ulicu da izađem, ja sam budala što verujem ljudima. Nemam grešku prema suprugu, a ona neka razmisli kako će joj se vratiti u životu jer je ološ, odron i go*no.” Kurir.rs