Svekrva naterala sina da se razvede od Sofije jer još nisu dobili dete, a onda se dogodio veleobrt

Ispovijesti

Svekrva naterala sina da se razvede od Sofije jer još nisu dobili dete, a onda se dogodio veleobrt

Meksička blogerka i influenserka Sofija Espinoza (34) iz Morelije, doživela je sve što je mogla od života u poslednjih nekoliko meseci.

Imala je sve što je mogla poželeti od supruga Karlosa (37), ali je i pored toga došla do razvoda. Igrom sudbine, ona je ta koja se na kraju dočekala na noge, dok je Karlos u agoniji tražeći ponovo priliku da se spoji s njom.

Sofija je u jednom od poslednjih blogova, prenosi 24 Horas, opisala šta joj se dogodilo u poslednjih godinu-dve, kao i kako se sada oseća zbog svega.

– Nisam sama i nikada neću biti. Naročito sada kada je istina izašla na videlo. Bila sam u predivnom braku sa Karlosom više od četiri godine, pre nego što je njegova majka počela da se meša i kvari nam životne planove. Nisam mogla da zatrudnim. Oboje smo išli na milion testiranja i davanja uzorka i nikada nismo dobili potvrdu da ne možemo da imamo decu. Moja bivša svekrva, vrlo posesivna i agresivna žena optuživala me je da ko zna šta sve pijem od tableta jer neću dete s njenim predivnim sinom. Mešala nam se u živote, kvarila nam svaki trenutak sreće sve dok nije potpuno obrlatila Karlosa i bukvalno ga naterala da se razvede kako bi sa drugom ženom imao potomstvo – piše Sofija.

Preokret se dogodio tri meseca posle razvoda.

– Uvek je tu negde bio moj prijatelj Havijer koji je bio u svakoj situaciji uz mene. Uporedo sa razvodom od Karlosa, među nama se razvelo nešto više od prijateljstva i gle čuda, posle tri meseca veze s njim ja sam zatrudnela. Tako se ispostavilo da ja nikada nisam bila problem što se tiče potomstva. Karlos je to čuo i doživeo je nervni slom. Prekinuo je svaki kontakt sa majkom i počeo je sada da me svaki dan zove i piše poruke, moli me za oproštaj. Sad je kasno. Bila sam spremna da zauvek budem kraj njega. Nije mi verovao. Ni sebi nije verovao. Dozvolio je da neko izvrši stravičan uticaj na njega i ubedi ga da će mu život bez mene biti bolji. Evo sad ima šansu – dodala je Sofija.

Na pitanje jednog pratioca planira li novo venčanje u životu, Sofija naglašava da joj je pojam “ludi kamen” iritirajući sada.

– Opekla sam se. Dala sam sve za čoveka koji to nije umeo da ceni. Bili smo spremni i da usvojimo dete, samo da bismo formirali porodicu. O svadbi ne razmišljam, Havijer i ja smo sada srećni, poznajemo se više od 15 godina i za sada nam ništa ne nedostaje. Još kad beba dođe na svet, moja sreća će biti potpuna – istakla je Sofija. (objektiv.rs)