Udala se za 31 godinu starijeg, a njihovom poznanstvu kumovala je njegova bivša: Svi misle da je deda našem sinu!

Ispovijesti

Udala se za 31 godinu starijeg, a njihovom poznanstvu kumovala je njegova bivša: Svi misle da je deda našem sinu!

Iako se svakodnevno susreću sa lošim komentarima zbog velike razlike u godinama, porodica i prijatelji podržavaju njihov brak Socijalna radnica Evi (33) udala se za 31 godinu starijeg Pitera (64) , a njihova neobična ljubavna priča ne prestaje da fascinira. Par se upoznao početkom 2012. godine kada je Evi počela sa posetama lokalnoj crkvi gde se sprijateljila sa njegovom bivšom suprugom s kojom je on ostao u dobrim odnosima.

Evi tvrdi da se smeje kada stranci misle da je Piter deda njihovog sina.

“Neki dan mi je u parku prišla žena rekavši kako je divno videti dedu i unuka kako se igraju. Ubrzo nakon toga, jedna majka s dečjeg rođendana poslala mi je poruku da mi je tata divan. Najpre sam bila zbunjena i pitala se zašto mi se tata pojavio na rođendanu, a onda sam shvatila da misli na Pitera. Smejali smo se tome. Ne bismo bili zajedno da nam to smeta”, rekla je Evi za Daily Mail.

Reakcije porodice i prijatelja

“Družili smo se u njenoj kući, Piter je bio tamo i upoznala nas je rekavši:

“Zaljubićeš se u ovu devojku . Sigurna sam da je ipak mislila na platonsku ljubav, kaže Evi, te dodaje:

Iako nije bila ljubav na prvi pogled, ubrzo su otkrili ih spajaju zajednička interesovanja, te su se zaljubili jedno u drugo.

Prva osoba koja je primetila da između njih sevaju varnice jeste Evina majka Suzan.

“Rekla sam joj da postoji nešto između nas, a nisam bila sigurna kako će reagovati. Ali, rekla mi je da je srećna dok god sam ja srećna. Od prvog dana je prihvatila našu vezu”, otkrila je Evi.

Njihov brak je mnogima zasmetao, ali porodica i prijatelji su im ih podržavali.

Zatim je usledilo upoznavanje s ocem koji je samo tri godine stariji od Pitera.

Nije bio presrećan zbog razlike u godinama, ali prihvatio je njihovu sreću.

Međutim, nisu svi imali razumevanja za ovu vezu.

“Pitali su ga ljudi zašto ne nađe nekoga svojih godina, ali moji prijatelji se uopšte nisu iznenadili. Najzrelija sam u društvu pa su ga svi videli kao moju srodnu dušu”, dodala je Evi.

Samo šest meseci nakon što su započeli romansu, Evi je imala operaciju kičme.

Piter je sve vreme bio uz nju, te je znala da je pronašla pravog partnera. Izlazak iz bolnice proslavili su romantičnim ručkom, izabrali su prsten i tada ju je zaprosio.

Tada su započeli zajednički život, a sudbonosno “da” izgovorili su u oktobru 2013. godine.

Evi tvrdi da je njihova razlika u godinama blagoslov.

“Volim njegovu zrelost i mudrost. Delimo slične vrednosti koje ne bih mogla da pronađem kod muškaraca svoje generacije. Veoma je pažljiv otac, što je teško naći kod mlađih jer se fokusiraju na društveni život i karijeru. U braku smo sedam godina i svakim danom sam sve zaljubljenija u njega”, zaključila je. (stil.kurir.rs)