Ako Sporo Raste, SIGURNO PRAVITE OVE DVIJE GREŠKE: Kad Je Operete URADITE OVO I KOSA ĆE RASTI KAO IZ VODE – Provjereno!

Zdravlje

Ako Sporo Raste, SIGURNO PRAVITE OVE DVIJE GREŠKE: Kad Je Operete URADITE OVO I KOSA ĆE RASTI KAO IZ VODE – Provjereno!

Da li vam je nakada palo na pamet da vaša kosa ne raste jer je ne perete kako valja ili je previše forsirate toplotom? Možda ste mislili da je nega kose prilično jednostavna, ali se ispostavilo da možda sve radite pogrešno, a baš zbog tih pogrešnih koraka vaša kosa ne raste. Tejlor Rouz, bjuti influenserka je na TikToku, podijelila video u kom je otkrila da postoje greške koju većina žena pravi u njezi kose.

– Koristite fen, peglu ili figaro više od jednom nedeljno i prečesto perete šamponom kosu – rekla je Rouz u videu dok se češljala i pokazivala ostalim tiktokerima koliko je njena kosa zdrava.

Njen video je ubrzo postao viralan, a jedan od korisnika je dodao: “Filtrirajte vodu prilikom pranja kose, previše kalcijuma u ​​vodi je takođe loše za kosu”. Ovo nije jedini video koji je Tejlor podelila na pomenutoj mreži, ona je u ostalim videima objasnila i kako se pravilno pere kosa, ali i koje ona preparate koristi.

Tejor koristi šampon samo na tjemenu svoje kose, uijvek nakon pranja koristi regenerator ili masku. Za rast kose koristi koristi ulje od ruzmarina, kao i pininčanu vodu, a nekada prije pranja kose uradi masažu glave.

U komentarima ispod videa, nizali su se komentari ljudi koji su probali njene savjete i svi su bili zadovoljni, pa tako ako i vi imate problem sa kosom, ovu su neki od savjeta za bujnu i njegovanu kosu. (novi.ba)

@thehealthyhur

+brushing too often / too harshly!

♬ Better Days – NEIKED & Mae Muller & Polo G