Šerifovićka slomila sebi ruku kad je saznala da ju je djevojka prevarila: Doživjela slom, pa napala partnerku nasred ulice!

Showbizz

Šerifovićka slomila sebi ruku kad je saznala da ju je djevojka prevarila: Doživjela slom, pa napala partnerku nasred ulice!

O incidentu koji je Marija Šerifović napravila na ulici i dalje se priča. Pjevačica je, podsjetimo, u noći između 8. i 9. avgusta u Ulici Džordža Vašingtona, na Starom gradu, urlala iz sve snage i udarala rukom u svoj automobil.

Na društvenim mrežama pojavio se skandalozni snimak, na kojem se vidi kako ona viče dok je vozilo zaustavila nasred ulice. I dok svi nagađaju zbog čega je članica žirija “Zvezda Granda” izgubila kontrolu, sagovornik Kurira koji je dobro upućen u ovaj slučaj otkriva pozadinu haosa koji je ona napravila usred noći.

– Do sukoba je došlo zbog klasične ljubomore. Marija je bila sa prijateljicom i partnerkom u svom automobilu. Sve je bilo u redu do trenutka kada je partnerka priznala prevaru. Tada je Šerifovićeva poludjela. Izgubila je kontrolu, zaustavila je vozilo da ne bi napravila saobraćajnu nesreću i počela da histeriše – priča izvor.

Prema njegovim riječima, prije incidenta Marija, njena partnerka i drugarice su bile u provodu.

– Super su se provele. Bile su vesele, ništa nije ukazivalo da će se ovako završiti. Međutim, razgovor koji je počeo u kolima je doveo do ozbiljnog problema između njih dvije. Pjevačica je doživjela napad, zakočila, izletjela iz kola, a sve ostalo se vidi na snimku – kaže izvor.

Upravo se na videu koji je kružio društvenim mrežama vidjelo kako Marija urla. Dok je izgovarala masne psovke, približavala se kolima i udarila pesnicom o ista. Iznervirana Marija onda je ušla u automobil i vikala toliko glasno da se čulo čak i u zgradi iznad koje je parkirana.

– Odgovori mi – vrištala je Marija, dok ju je ta prijateljica sve vrijeme smirivala.

Iako se mrežama šire razne teorije zavjere o čemu je zapravo riječ, Marija je opisala ovu situaciju.

– Iako nikoga ne treba da se tiče, primila sam jednu privatno lošu informaciju. Jedino kome treba da se izvinim jeste mom automobilu i ukoliko sam nekoga probudila – rekla je pjevačica.

Marija Šerifović je nakon ovog incidenta na koncertu u Zrenjaninu nosila zavoj na ruci.

Iako je pjevačica pokušala da se opravda da se povrijedila kada je pomagala majci Verici Šerifović, istina je da je zbog udaraca u kola, što se razotkrilo tek nakon nekoliko dana zahvaljujući snimku koji je završio na društvenim mrežama. kurir.rs