Dalila je u Parovima bila druga osoba, operacijama promijenila izgled: Ovako je nekad izgledala, a zbog ovog je mislila da će umrijeti!

Showbizz

Dalila je u Parovima bila druga osoba, operacijama promijenila izgled: Ovako je nekad izgledala, a zbog ovog je mislila da će umrijeti!

Dalila Dragojević postala je poznata javnosti kada se pojavila u rijalitiji programu “Parovi” gdje je u jednoj sezoni osvojila i prvo mjesto.

Nakon toga, Dalila je, sa sada već bivšim mužem bila učesnik “Zadruge”, a za sve ovo vrijeme gledaoci kraj malih ekrana i njeni pratioci na mrežama bili su u prilici da vide kako se malo po malo mijenja, i danas je druga osoba.

Dalila je nedavno progovorila o tome šta je sve promijenila na sebi:

“Radila sam usne, radila sam malo jagodice i malo botoks. To je sve što za šest mjeseci izađe iz tvog tijela, a ti ako želiš možeš to ponovo da uradiš. Operisala sam nos zbog devijacije i imala sam koščicu koju sam ispravila. Niti sam ga skratila, niti sam dirala ožiljak.”

Ona je prije ulaska u Bijelu kuću odlučila da izvadi silikone iz usana, a kako je navela, mislila je da će umrijeti zbog bolova.

“Operacija prošla u najboljem redu. Mislila sam da ću da umrem”, napisala je ona tada.

“U julu, tačnije 21. jula imam zakazanu operaciju usana. Ja kad sam prvi put radila usne, kad se pojavio biopolimer da se radi i tako ti sintetički materijali, hijaluron tada nije postojao. Tada sam uradila jedan mililitar, to se zove jedan kubik, u donju i gornju usnu. Međutim, on se u donjoj baš lijepo razgradio, a u gornjoj usni ovdje baš sa strane primijetim kad pričam na snimku da mi ta strana pada dole. Kada zagrizem usnu, napipam tu kuglicu. Odlučila sam da to operišem. Tokom operacije niste uspavani, ali ide lokalna anestezija, namaže se usna da to utrne i onda se siječe” opisivala je Dalila proces intervencije na svom Instagramu. kurir.rs