DEDA OŽENIO 42 GODINE MLAĐU ŽENU, PA IZAZVAO LAVINU KOMENTARA: “Izgleda da novac sve može da kupi”

Zanimljivosti

DEDA OŽENIO 42 GODINE MLAĐU ŽENU, PA IZAZVAO LAVINU KOMENTARA: “Izgleda da novac sve može da kupi”

Dejv i Džeki uživaju u ljubavnoj romansi uprkos velikoj razlici u godinama. Dok on ima 69 godina, Džeki ima 27. Ljubavni par Dejv i Džeki zaludeli su Tik Tok platformu. Njih dvoje upoznali su se, na jednoj internet platformi za upoznavanje. Već tri godine uživaju u braku, a ono što javnosti bode oči jeste ogromna razlika u godinama. Naime, Džeki je od Dejva mlađa 42 godine. Do poznanstva je došlo tako što je Dejv zapazio njen profil i odlučio da joj pošalje poruku.

“Džeki i ja smo se prvi put upoznali preko internet stranice. Bio sam u Cebuu, na Filipinima kada sam koristio tu stranicu i primetio Džekin profil. Poslao sam joj poruku i rekao joj da mi se sviđa njen profil i da bih je želeo upoznati” – rekao je Dejv.

Džeki je odmah odgovorila na poruku, te prihvatila poziv za poznanstvo. Nisu dugo čekali, upoznali su se već narednog dana.

“Dala sam mu svoj broj telefona i sledeći dan smo se sreli u Starbaksu. Zatim smo otišli na ručak” – rekla je Džeki.

@dave_jackie2818

Reply to @idgal1966 Have a nice weekend #agegapcouple #agegaprelationship #husbandandwife #ageisjustanumber #pinayinusa🇵🇭🇺🇸 #bisayangtiktoker

♬ original sound – Dave and Jackie

“Džeki je tada bila malo sramežljiva i umorna nakon teške smene na poslu, tako da nismo ni ispričali sve što smo hteli, ali oboje smo hteli da se ponovo nađemo. Našli smo se još nekoliko puta pre nego sam se vratio u SAD. To je bio početak jedne prekrasne veze koja još traje” – otkrio je Dave.

Par se redovno nalazi na meti kritika i negativnih komentara zbog evidentne razlike u godinama. Ljudi Džeki optužuju da je sponzoruša, te da je sa njim u braku samo zbog novca.

– “Izgleda da novac sve može da kupi”, “Sponzorušo”, “Može ti biti deda”, samo su neki od komentara.

Ipak, par ne obraća pažnju na negativne komentare, već se trude da uživaju u svakom zajedničkom trenutku.

“Postoji razlika od 42 godine. Ona ima 27, a ja 69, ali nama to ne smeta” – zaključio je Dejv. (stil.kurir.rs)