MOJI ADVOKATI SU AŽDAJE, SABERI SE! Karleuša žestoko odgovorila Ani Nikolić nakon što joj je zapretila TUŽBOM, pa potkačila i CECU

Showbizz

MOJI ADVOKATI SU AŽDAJE, SABERI SE! Karleuša žestoko odgovorila Ani Nikolić nakon što joj je zapretila TUŽBOM, pa potkačila i CECU

Pevačica Ana Nikolić objavila je javno svoju odluku da će tužiti koleginicu Jelenu Karleušu, a sada joj je Jelena odgovorila.

lala poruku koleginici Ani Nikolić, a u jednom trenutku je potkačila i Cecu Ražnatović.

“Povodom noćnih izliva ideja Ane Nikolić i njenih pretnji nekakvom tužbom imam da izjavim sledece: Ana, saberi se. Saberi se ženo! Od onakve ribe i onakve zvezde šta si sebi uradila?!?! Saberi se odmah! Okružena si lažnim prijateljima i ozbiljnim zavisnicima. Šeruju tvoje snimke iza tvojih leđa i smeju ti se! Saberi se! Mediji i novinari ti nisu prijatelji! Koriste te da te ismevaju i objavljuju užasne snimke i slike uz opise “pijANA” i ostale opise tvog stanja! Saberi se! Tebi je potrebna pomoć! Stručna pomoć. Ovo ne pišem da vređam, naprotiv. Tebi je potrebna ljubav i podrška porodice! Gde su?! Meni pretiš tužbom dok ti nanogica lajkuje te budalaštine? Iza leđa ti ne misli ništa dobro, znam. Pitaj je kako je ona prošla na sudu sa mnom”, napisala je Karleuša pa dodala:

“Pošto nisi pravno potkovana, daću ti savet: Da li stvarno želis da se javno objave u sudu nalazi koji govore o tvom psihijatrijskom i toksikološkom stanju? Ne želis. Ja nemam advokate indijance nego advokate aždaje! Ali ne one aždaje koje ti vidiš. Nego prave. Ovo što sam ti ja sad napisala je jedino ispravno i pošteno i iskreno što ćeš ti videti i pročitati. Ovo će srećom videti i tvoja majka i ostali članovi, nadam se da ce učiniti sve da se ona stara Ana vrati… Saberi se, razmisli o svom ponašanju i stanju, trgni se i uzmi život u svoje ruke. Ovako blago pišem zato što sam te uvek gotovila, zato što si mi bila u kući, zato što znam da nisi loš čovek i zato što imam Ijudsku potrebu. Inače bih bila “malo” grublja.. Poljubac za tebe i verujem u tvoj životni preokret”, zaključila je Karleuša. Kurir.rs/M.M.