SANJA MARINKOVIĆ U 5. DECENIJI IZGLEDA KAO AVION: Priznala je koje estetske intervencije je radila, a evo kako se hrani

Showbizz

SANJA MARINKOVIĆ U 5. DECENIJI IZGLEDA KAO AVION: Priznala je koje estetske intervencije je radila, a evo kako se hrani

Sanja Marinković ima savršenu liniju u petoj deceniji života. Ona je otrkila šta je zaslužno za njen izgled i lepotu.Voditeljka Sanja Marinković uveliko gazi petu deceniju života, a o njenom izgledu ne prestaje da se priča. Ipak, zgodno telo ne dolazi samo od sebe. Redovni i naporni treninzi, kao i zdrava ishrana sastavni su deo voditeljkinog života. Voditeljka je jednom prilikom istakla da joj nije važan samo izgled nego i zdravlje, te da su fizička aktivnost i pravilna ishrana osnova lepote.

“Redovnom fizičkom aktivnošću, odgovarajućom ishranom i preparatima za negu tela pokušavam da se negujem ne samo zbog fizičkog izgleda već i iz zdravstvenih razloga. Kao i većina žena koje ulaze u zrele godine, sve više vremena provodim negujući lice i telo, da kasnije ne bih žalila.”, rekla je Sanja za Hello.

“Glumica Katrin Denev je govorila da je nega najvažnija i ja se slažem sa njom, ali mislim da se lice i telo neguju pre svega pravilnom ishranom i fizičkom aktivnošću. Mnogi ne znaju da su pravilno disanje i unos kiseonika najbolji eliksir mladosti. Naravno, nega podrazumeva i dermatološko-kozmetičke preparate”, dodala je ona.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial)

Sanja je takođe objasnila da genetika igra veoma bitnu ulogu kada je o izgledu i o lepoti reč, ali da je izbor adekvatnih preparata za negu takođe ključan.

“Naravno da je genetika osnov, moja baka se kao većina žena negovala samo kremom za lice i glicerinskom kremom za ruke, nikada nije imala mnogo bora, ali mislim da su vremena tada bila drugačija što se tiče ishrane i načina života. Zbog preterano brzog ritma života i stresa, koji ostavlja trag i na koži, danas smo svi prinuđeni da se negujemo adekvatnim preparatima”, rekla je ona.

Poznato je i da je voditeljka veliki protivnik estetskih operacija, ali je priznala da je i ona imala neke sitne korekcije.

“Javno sam priznala da sam u 39. godini probala hijaluron i njime uklonila sitne bore oko usta. Niko mi nije verovao. Sve može sa merom i da izgleda prirodno”, rekla je ona jednom prilikom.

Budući da voditeljka ističe da je ishrana jako bitan faktor koji je zaslušan za njen izgled, dala je i primer jelovnka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Sanja Marinkovic (@sanjamarinkovicofficial)

Dan 1

Doručak: Tortilja

Ručak: Piletina sa sosom od pečuraka

Večera: Salata od tunjevine sa rukolom

Dan 2

Doručak: Topla palenta

Ručak: Brokoli od spanaća i pljeskavica od junetine

Večera: Pečena teletina

Dan 3

Doručak: Sendvič sa humusom i šampinjonima

Ručak: Piletina sa prazilukom

Večera: Riba sa spanaćem

Dan 4

Doručak: Omlet od belanaca

Ručak: Rolat od konjetine

Večera: Mocarela sa paradajzom ili kivijem (stil.kurir.rs)