Moja Žena Je U Krevetu DRUGA Osoba, Mislio Sam Da Znam Sve O Njoj, A Onda Sam Otkrio Šta 15 Godina KRIJE

Ispovijesti

Moja Žena Je U Krevetu DRUGA Osoba, Mislio Sam Da Znam Sve O Njoj, A Onda Sam Otkrio Šta 15 Godina KRIJE

Posle 15 godina braka jedan Britanac je doživeo najneprijatnije iznenađenje kada je saznao da njegova supruga uopšte ne uživa u vođenju ljubavi sa njim.

– Ja imam 41, a moja supruga 38 godina, i volimo se kao i prvog dana. Ona je divna i se*si, ali problem nastaje kada dođemo do vođenja ljubavi – priča on i nastavlja:

– Od početka naše veze ona se u krevetu pretvara u drugu osobu, potpuno je nezainteresovana za vođenje ljubavi i bilo koji oblik intimnosti. Da ja ne iniciram vođenje ljubavi, živeli bimo u totalnoj apstinenciji, što njoj očigledno ne bi smetalo.

– Tokom godina probao sam sve što mi je palo na pamet, razgovarao sam sa njom, predlagao sam nove položaje i vrste odnosa… Da sve bude još gore, ona je sve moje ideje prihvatala i ponadao sam se u jednom trenutku, da su se stvari promenile, a onda je usledio hladan tuš – objašnjava muškarac.

– Jednom prilikom mi je priznala da nikada tokom 15 godina braka nije doživela orgazam sa mnom! Potom je dodala da ne odbija se*s, jer želi da zadovolji moje potrebe! Osećao sam se kao najveći bednik i kao da je primoravam na odnos koji ne želi – kaže Englez.

– Pokušao sam da razgovaram s njom o tome, i obećala je da će pokušati da se malo opusti i uživa u krevetu, ali ništa od toga. Upao sam u totalnu deprsiju i ne znam šta da radim – očajan je on.

Odgovor terapeuta:

Moguće je da je vaša supruga odrasla u porodici u kojoj je se*s bio tabu i stvar o kojoj se ne govori. Da li je ona možda imala neka neprijatna iskustva u prošlosti, koja je sprečavaju da uživa u vođenju ljubavi?

Možda bi bilo dobro da ode i kod psihologa. (objektiv.rs)