Miljana Kulić ima tremor i usporen govor: Zadrugarka se liječi od 12. godine, a u velikom je strahu zbog ovoga!

Showbizz

Miljana Kulić ima tremor i usporen govor: Zadrugarka se liječi od 12. godine, a u velikom je strahu zbog ovoga!

Bivša rijaliti učesnica Miljana Kulić još uvijek se nalazi u Kliničkom centru Srbije gdje se oporavlja od operacije želuca koju je imala u Turskoj, a njeno zdravstveno stanje oscilira. Naime, Miljana je, kako kaže izvor za Republiku, tražila pregled kod psihijatra zbog lošeg psihičkog stanja.

– Miljana je tražila pregled kod psihijatra zbog promjena psihičkog stanja. Žali se da je pospana preko dana i povremeno napeta, a kako kaže to je ”jer je predugo u bolnici”. U velikom je strahu kako se njene sestre Tijana i Ana ophode i brinu prema njenom sinu Željku, sa kojim su u Nišu. Kako je rekla doktoru, nepovjerljiva je prema njima dvjema, jer su cijeli život neozbiljne. Požalila se doktoru da joj je potrebno više sna preko dana, ali imala je i izričitu želju da se više čuje sa majkom Marijom koja je uvijek smiri – počinje izvor i otkriva da se Kulićeva godinama unazad liječi na psihijatrijskim klinikama:

– Inače, njenom ranijom ljekarskom dokumentacijom je utvrđeno da se od 12. godine liječi na psihijatrijskim klinikama. Pregled koji je imala kod psihijatra je pokazao da ima blagi tremor i usporen govor, ali da će ukoliko bude bila strpljiva i slušala doktore ubrzo izaći iz bolnice i nastaviti sa svojim normalnim životom – zaključuje izvor. Izvor: Republika.rs