“IZGUBILA JE NEVINOST SA DUPLO STARIJIM ČOVEKOM”: Bivši muž Viki Mitrović tvrdi da je priča o SVEŠTENIKU i silovanju LAŽ!

Showbizz

“IZGUBILA JE NEVINOST SA DUPLO STARIJIM ČOVEKOM”: Bivši muž Viki Mitrović tvrdi da je priča o SVEŠTENIKU i silovanju LAŽ!

Bivša zadrugarka Viktorija Mitrović, prošle godine je potresla region kada je iznela priču o tome da ju je kao dvanaestogodišnju devojčicu silovao sveštenik. Međutim, njen bivši muž Robert Mitrović koji je postao učesnik “Zadruge 6” otkrio je cimerima da je to laž koju su smislili njeni baba i deda kako bi uzeli pare!

Robert Mitrović nije gubio vreme, pa je neposredno nakon ulaska krenuo da priča o bivšoj supruzi, Viki Mitrović. Kristijan, Danijel, Denić i Mikica Bojanić pomno su slušali sve detalje koje je novi zadrugar iznosio o braku.

– Ona kad je bila u braku sa mnom govorila mi je da je bila sa dečkom koji je stariji od nje. Nije baš mator čovek, ona je imala 12, 13 godina, a on 20 i neku. Vozio je nekog džipa – rekao je Robert, pa nastavio:

– Ona kaže da je izgubila nevinost sa njim, i pošto su njeni baba i deda zlo koje samo pare interesuju, otišla je kod tetke. Baba i deda su izmislili sve o svešteniku da bi uzeli veće pare. To mi je ona rekla – otkrio je Mitrović. Kurir.rs