KADA JE URADIO DNK NJEGOVA DEVOJKA JE OSTALA U ŠOKU: Posle 6 GODINA isplivala je BOLNA ISTINA

Ispovijesti

KADA JE URADIO DNK NJEGOVA DEVOJKA JE OSTALA U ŠOKU: Posle 6 GODINA isplivala je BOLNA ISTINA

Naručila je dva za njih oboje, a trebalo je oko mjesec dana da rezultati stignu. U šest godina koliko su proveli zajedno, ovaj je par, kako kaže devojka, napravio sve što je trebalo: od međusobnog upoznavanja porodica pa do planiranja zajedničke budućnosti, mislili su da su pobedili sve probleme i prepreke.

Testove su napravili u nadi da će doznati više o sebi i svom poreklu, ali otkrili su neočekivanu vest i našli se pred pravom dilemom. Njhova je priča otkrivena nakon što ju je devojka podelila na forumu “offmychest” na Redditu.

Objavljujući kao LetsSinWith žena je izjavila: “Upravo sam saznala da sam u vezi sa svojim biološkim bratom šest godina. Ja imam 30, a moj brat 32 godine. Zvaću ga svojim dečkom većinu vremena dok ovo kucam. Osećam se čudno zbog ovoga. Usvojena sam kao beba, ali nisam nisam to znala sve do srednje škole. Nisam se osećala izdanom niti mi je bilo stalo. Volim svoje roditelje i moji roditelji vole mene. Koga briga ako nisu moji pravi roditelji. Moj dečko je takođe usvojen i kad smo se upoznali, to je bila jedna od stvari zbog kojih smo se povezali. Oboje smo saznali da smo usvojeni tek u srednjoj školi i oboje smo imali sreće i dobre porodice. Nisu nas prebacivali od udomitelja do udomitelja.”

Ali, kako prenosi Mirror, nakon šokantnog otkrića njihova je sreća nestala, a oboje su ostali slomljenog srca kad su saznali da su zapravo – brat i sestra. Istinu nikada nisu shvatili jer su i ona i on usvojeni još kao deca, ali DNK test im je sve promenio.

“Naš odnos je bio i još je uvek odličan. Vrlo brzo smo se razumeli. Nikada nisam upoznala nekoga i osetila trenutnu privlačnost i bliskost. Sada znam da je uteha i bliskost rezultat toga što je on moj brat.. Nije moj polubrat. On je moj rođeni brat. Učinili smo sve što par koji je zajedno šest godina može učiniti. Rekli smo da se volimo, imali smo seks, slavili godišnjice, upoznali porodice. Drago mi je što smo se oboje rano složili da ne želimo imati decu pa se to nikada nije dogodilo. Ne želim da se nosim sa zdravstvenim rizicima i odgajati dete, pa da oni saznaju da su njihovi roditelji brat i sestra.

Otkrila je to kad su radili DNK test da vide svoje poreklo. Naručila je dva za njih oboje, a trebalo je oko mesec dana da rezultati stignu. Bila je uzbuđena, ali pre nego što je uspela da dođe do svog porekla, videla je da su brat i sestra.

“Bila sam u najmanju ruku šokirana. Tek sada sam doznala ovu informaciju i nisam odmah rekla svom dečku. Stvarno se nadam da su pogrešili, ali stvari sada imaju smisla. Uvek čujemo: ‘Vas ste dvoje tako slični’ ili ‘On je tvoja muška verzija.’ Puno prie ovog testa uvek su nas upoređivali. Uvek smo se samo smejali, ali ja sam provela jutro gledajući naše zajedničke slike i shvatila da zaista izgledamo tako slično. Izluđuje me i ne znam šta da radim. Još uvek volim svog dečka/brata i zajedno smo šest godina. Imamo zajedničku kuću i udoban život. Nadam se da ovaj test nije u redu i uskoro ću napraviti pravi test, ali paničim. I dalje ga vidim kao ljubav svog života”, nastavila je u objavi.

U kasnijoj objavi dodala je: “Ovo sam objavila neki dan, ali u međuvremenu sam mu pokazala rezultate i on je shvatio da smo brat i sestra. Ne želi da šizi niti da donosi velike odluke dok ne dobijemo negde pravi test. Ali mogu reći da je izbezumljen i bilo je čudno ležati u krevetu pokraj njega.”

Objava je od tada postala viralna i podeljena je na brojnim društvenim mrežama, gde su mnogi korisnici bili podeljenog mišljenja.

“To bi verovatno bilo poražavajuće”, komentarisala je jedna korisnica, dok je druga dodala: “To je stvarno tužna situacija. Zamislite kako bi bilo teško svariti tu činjenicu.”

Ostali koji su odgovorili na objavu na Redditu takođe su im dali podršku, a neki su sugerisali da par ne treba da raskine s obzirom na njihovu odluku da neće imati zajedničku decu.

“Znam da će ljudi biti zgroženi ovime. Ali po mom mišljenju, sve dok ne dobijete decu, nisam siguran vidim li problem? Mislim, niste odrasli zajedno, a već ste zajedno toliko dugo. Da DNK testiranje nije dostupno kao danas, nikad ne biste doznali, zar ne?” pitao se jedan korisnik.

“Već šest godina, učinili ste sve što je par mogao. Bacite test, ne govorite nikome i živite kao da ne znate. Ako želite decu kasnije, možete imati surogat majku”, glasio je jedan komentar. (espreso.co.rs)