Pustili ga iz zatvora, a posle samo 20 MINUTA uradio je nešto zbog čega su ga HITNO vratili iza rešetaka

Ispovijesti

Pustili ga iz zatvora, a posle samo 20 MINUTA uradio je nešto zbog čega su ga HITNO vratili iza rešetaka

Markus Gudman (31) zatvoren je iza rešetaka zbog navodne krađe automobila kojim je upravljala 16-godišnja devojčica, a ovo krivično delo počinio je samo 20 minuta nakon što je pušten iz zatvora, prenosi ABC njuz.

Incident se dogodio u Spokejnu u saveznoj državi Vašington, kada je policijska uprava oko 22:28 uveče primila poziv iz Brauns Adišna, gde je došlo do krađe automobila.

Iz policijske uprave kažu da je muškarac ubrzo uhapšen i identifikovan kao Markus Gudman, a da slučaj bude još više neverovatan, Gudbam je iz zatvora pušten iste večeri u 22:08, odnosno 20 minuta pre nego što je pištoljem uz pretnje nasrnuo na 16-godišnjakinju i ukrao joj automobil.

Policija je saopštila da je odmah počela sa poterom, a muškarac je savladan i priveden oko 1 sat posle ponoći.

U međuvremenu je, ispostavilo se, opljačkao još nekoliko žrtava.

– Dok su policajci pretraživali Gudmanov dosije, postali sus vesni da je on pušten iz zatvora po nepovezanoj optužbi za krivično delo u 22:08h. Istraga je pokazala da je Gudman za 20 minuta prešao otprilike dva kilometra od zatvora do mesta incidenta u Bauns Adišnu, gde je ukrao auto i opljačkao maloletnu žrtvu – navodi se u saopštenju policije.

Markus Gudman, koji je već bio osuđeni prestupnik, vraćen je um zatvor Spokejn Kaunti zbog teške optužbe za pljačku drugog stepena. (objektiv.rs)