ORI SE BELA KUĆA! Veljko se ZALETEO na Ivana Marinkovića, sasuo mu sve u lice, zadrugari ga DRŽALI da ne napravi KARAMBOL! (VIDEO)

Showbizz

ORI SE BELA KUĆA! Veljko se ZALETEO na Ivana Marinkovića, sasuo mu sve u lice, zadrugari ga DRŽALI da ne napravi KARAMBOL! (VIDEO)

U toku “Igra istine”, naredno pitanje je postavio Kristijan Golubović, a onda je došlo do žestoke svađe između Veljka Simića i Ivana Marinkovića.

– Snežo, da li ti se neko sviđa, pošto si rekla da imaš sklonosti ka žnama – upitao je Kristijan.

– Rekla sam da mi se ti dopadaš, Kristijane, ali sam se šalila. Imam pitanje za Božu. Da li imaš neka osećanja prema Aleksandri, rekao si da si zaljubljen u nju – kazala je Sneža.

– Počelo je sve u karantinu, ali se ovde nije nastavilo. Imam pitanje za Velju. Veljo, deluješ mi jako smireno, da li postoji neko ko ti je antipatičan – upitao je Boža.

– Da, Ivan Marinković, čačkao me je od prvog dana, imam problem sa njim – kazao je Veljko.

– Nemam problem da nekome budem antipatičan, a da se sa mnom ponaša kao da sam mu simpatičan. Od ovog trenutka nema potrebe da komuniciramo, ja sam te od zte svađe dobro prihvatio, čak i komuniciramo. Meni će nakon ovog biti bolje da sa tobom ne pričam – kazao je Ivan.

– Bolje da pričam sa tobom, nego da posle uradim nešto i završim gde ne treba – kazao je Veljko. Kurir.rs/M.M.