Priznala da dopušta dečku da ima odnos sa njenom mamom, pa objavila suludi snimak iz kreveta

Ispovijesti

Priznala da dopušta dečku da ima odnos sa njenom mamom, pa objavila suludi snimak iz kreveta

Korisnica TikToka Mili Selers bez ikakvog blama je pre nekoliko dana ispred 200.000 svojih pratilaca izjavila nešto za šta mnogi smatraju da je krajnje bolesno i nenormalno – dopušta svom dragom da “troši” njenu majku kad god to poželi.

Video je za kratko vreme skupiočak 14 miliona pregleda, a mlada dama je ispred kamere izjavila da su svo troje srećni zbog ovakvog odnosa, da ih ne zanima šta drugi pričaju i da je bitno da oni uživaju u “trojkama”.

– Znate li koliko vodim računa o tome da mi dragi bude srećan? Dopuštam mu da bude sa mojom majkom. Takva sam vrsta supruge – kazala je Mili uz širok osmeh, i to u prisustvu svoje majke koja takođe nije skidala osmeh sa lica.

Naročito su bili srećni i vrlo raspoloženi kada je mladić upao u kadar, prišao tašti sa leđa i obgrlio je oko struka.

Ono što se verovatno desilo nekoliko trenutaka nakon toga, Mili nije snimala, ali zato jeste podelila snimak posle akcije gde leži u krevetu sa, kako kaže, “oženjenim prijateljem i njegovom ženom”. Snimci su vrlo brzo, osim milionskog broja pregleda, prikupili hiljade i hiljade komentara, a suvišno je govoriti da su reakcije ljudi uglavnom bile negativne.

Neki su opak “molili” Mili da kaže da se šali, ali ih je drugi snimak iz kreveta razuverio u to i shvatili su da bi devojka zaista mogla da govori istinu i o odnosu nje, njenog dečka i majke. (objektiv.rs)