Lažni sveštenik iz Amsterdama se koprca: Oglasio se Željko Mitrović i najavio novi dokumentarac o ocu Bake Praseta!

Showbizz

Lažni sveštenik iz Amsterdama se koprca: Oglasio se Željko Mitrović i najavio novi dokumentarac o ocu Bake Praseta!

Medijski rat između vlasnika Pink televizije Željka Mitrovića i jutjubera Bogdana Ilića poznatijeg kao Baka Prase ne jenjava. Naime, Bogdan je na svom Jutjub kanalu objavio snimak u kom sa ocem – sveštenikom Nenadom Ilićem komentariše Mitrovića, a sada mu je Željko uzvratio putem društvenih mreža.

Mitrović je tom prilikom najavio još jedan dokumentarac.

– Opet se koprca onaj lažni srpski sveštenik iz Amsterdama, koji treba samo manje da bude nervozan i da sačeka novi dokumentarac za koji je uveliko spremna građa o njemu i drugim uljezima u SPC, jer kako čuh danas, podržava Svinju i za “bijelo” i za Kikinu smrt, kaže savremene tehnologije! Moja majka nije toliko tehnološki savremena ali me ipak pitala danas šta se to dešava? Ja joj u sred pisanja odgovorih, pišem nešto amsterdamskom crkvenom velikodostojniku – napisao je, između ostalog, Željko na Instagramu uz zajedničku fotografiju sa majkom.

Podsjetimo, verbalni sukob između Ilića i Mitrovića je otpočeo prije nekoliko nedjelja kada je jutjuber rekao da mu je Željko navodno ostao dužan određenu svotu novca. kurir.rs