Šok tvrdnje prijatelja: Uroš Čertić napastvovao Staniju u WC?! Starleta se jedva spasla, ispričao detalje!

Showbizz

Šok tvrdnje prijatelja: Uroš Čertić napastvovao Staniju u WC?! Starleta se jedva spasla, ispričao detalje!

Uroš Ćertić, koji je osuđen na godinu dana kućnog pritvora, navodno je prije nekoliko godina s..sualno napastvovao Staniju Dobrojević na jednoj prijestoničkoj reviji, zbog čega je dobio batine od momaka iz obezbjeđenja.

Kaskader je prije nekoliko večeri pred kamerama nazvao najpoznatiju starletu okarakterisao je kao lošu ribu, koja se zove u šest ujutru, zna se za šta. On je istakao da ona ne može da se poredi s njegovom bivšom Ivanom Stamenković Sindi.

Pozadina cijele priče i njegove mržnje jeste navodno zapravo njegova opsjednutost starletom. Simpatije i ljubav koju je osjećao prema njoj pretvorile su se u veliku mržnju i netrpeljivost, koja kod njega živi i danas, a dokaz je to što je i dalje spominje i ne može da je zaboravi.

– Uroš je sujetan, nikada nije mogao da podnese da ga neka djevojka odbije ili, ne daj bože, ponizi. Uvijek je sve žene gledao s visine i ponižavao ih. Neke su s njim bile i na silu. Jednostavno, nije bilo izbora. Prisiljavao ih je da budu fine prema njemu. On je klasičan napasnik i nema kontrolu kad popije. Tada zna da uradi stvari kojih se kasnije čak i ne sjeća. Uroš je godinama pokušavao da dođe do Stanije, redovno joj je slao poruke i muvao je na društvenim mrežama. Došao je čak i do njenog broja telefona, pisao joj, a zvao je i sa skrivenih poziva. Ona nikada nije odgovarala, što je njega dodatno naljutilo. Poslije je počeo da je vrijeđa i naziva k…velom, zbog čega ga je blokirala, a sebi navukla na vrat najvećeg manijaka na svijetu. Mržnja koja se u njemu tada razvila bila je nemjerljiva i njemu je Stanija postala smrtni neprijatelj. Bila je to kombinacija mržnje i opsesije prema njoj – počinje izvor blizak kaskaderu za Rijaliti dodatak Srpskog telegrafa.

– Prošlo je neko vrijeme, a Uroš se malo primirio. Nije više pisao Staniji i ona je mislila da više neće da je uznemirava. Ipak, mržnja je i dalje tinjala u njemu. Kad god bi je vidio u novinama ili na TV počeo bi da je pljuje: “Vidi ovu k…etinu raspalu. Ona je mulj ovog društva. Matora je, a nikad neće prestati da se k..va i ponižava. Ona će mene da odbije”, galamio bi on, skoro zapjenio od mržnje. Poslije nekog vremena sreli su se na reviji koja se održavala u prijestonici. Uroš je saznao da će i Stanija da dođe i da će to biti prilika da je vidi i možda porazgovara s njom. Sredio se i namirisao, spreman da je zavede. Ipak, ona ga je ignorisala cijele večeri zbog svega što je prije pisao i slao joj uporukama. Ma nije htjela da ga pogleda, sklanjala se kad god je bio u blizini. To ga je potpuno naljutilo i razbijesnilo – nastavlja izvor blizak učesniku “Zadruge 6” koji otkriva šta se dalje dešavalo i kakav skandal je izbio iste večeri u toaletu prestižnog hotela.

– Ispijao je rakiju za rakijom, miješao je viski i vino. Nikog nije gledao, osim nje. Znao sam da će nešto loše da se odigra. Uroš je samo vrebao momenat da bude nasamo s njom. Vidio ja kada je krenula do toaleta i pošao za njom. Upao je u ženski toalet i počeo da vrijeđa Staniju: “Tu si, mala, sad ćeš da vidiš šta je muško i ko je Uroš za sve one tvoje f..iriće s kojima se j…š. Poslije mene nećeš htjeti nijednog. Bićeš moja na koljenima”, govorio joj je on, kako mi je kasnije prepričao. Onda je počeo da je drpa po tijelu, stiska je i gura u jednu od kabina da je zaključa i napastvuje. Ona je vrištala i plakala na sav glas. Šamarala ga je i grebala po licu i tijelu. Bio je sav krvav i izgreban, kao da ga je napala bijesna mačka. Na Stanijinu sreću, neka žena je naletjela i vidjela skandal. Odmah je pozvala obezbjeđenje. Upali su unutra i izvukli su pijanog Ćertića. Pošto je bio nasilan, isprebijali su ga. Tako prebijen pobjegao je s događaja. Obećao je Staniji da će joj se kad-tad osvetiti. Ona od tada ne želi da čuje njegovo ime. Izvor: Republika.rs