Otišla sa dečkom da skače sa litice: Kad je on najmanje očekivao, načinila je gest koji je šokirao sve

Otišla sa dečkom da skače sa litice: Kad je on najmanje očekivao, načinila je gest koji je šokirao sve

Prošle nedelje u popodnevnim satima nekoliko ljudi bili su svedoci smrti mlade Kolumbijke Jesenije Morales koja je poginula spletom nesrećnih okolnosti dok se bavila ekstremnim sportom.

Mlada studentkinja otputovala je kobnog dana sa dečkom na takozvani “bandži džamping”, gde je trebalo da sa mosta skoči ka provaliji sa užetom kojim bi bila vezana i bezbedna.

Sve se odigralo na jugozapadu Antiokvije gde je ovaj sport i te kako popularan, a poginula je svojom greškom jer je preuranjeno skočila. Jesenija očigledno nije razumela instruktora koji je u nekom momentu trebalo da joj kaže da skoči.

Prema rečima očevidaca, on to nije učinio, a Jasenija je skočila sa vijadukta samoinicijativno, verovatno pod prevelikom dozom adrenalina, da joj se učinilo da je čula komandu, prenosi La Kalle Blue Radio.

Kada su se spustili na mesto na koje je pala, vatrgoasci više nisu mogli nikako da pomognu.

– Na žalost, devojka nije davala znake života kada smo došli do njenog tela. Mogli ssmo samo da konstatujemo smrt – izvestili su loklani vatrgoasci.

Iako je nesrećni slučaj i njen preuranjen skok jedina verzija ovog događaja, policija je ipak sprovela istragu. O incidentu se nisu izjasnile ni vlasti, a ni kompanija zadužena za bavljenje ovom vrstom ekstremnih sportova. (objektiv.rs)

Share this content:

You May Have Missed