Radnik na benzinskoj je ugledao mladića s djevojkom koja se trese, odmah je shvatio da nešto nije u redu

Radnik na benzinskoj je ugledao mladića s djevojkom koja se trese, odmah je shvatio da nešto nije u redu

Radnik na benzinskoj crpki je ugledao mladića s djevojkom koja se trese. Nije mu trebalo dugo kako bi shvatio da s njima nešto nije u redu! Postoje trenuci u životu kada jednostavno znate da nešto nije u redu. U većini slučajeva zanemarujemo taj osjećaj i nastavljamo svoj dan. Ali jedan radnik na pumpi je slijedio svoj instinkt i sada je postao heroj. Radi se o Manveer Komeru (25).

Radio je noćnu smjenu na benzinskoj u Philadelphiji i vidio je dosta čudnih stvari – ali kada su mladić i djevojka ušli u pumpu, osjetio je odmah da nešto nije u redu. Bez ijedne riječi, čovjek je došao sa ženom do bankomata. Nakon što nisu mogli podići novac, prišao je blagajni i iskoristio njezinu bankovnu karticu da plati.

Manveer je primijetio da se žena nekontrolirano trese i znao je da mora nešto poduzeti. Pogledao je u nju i hrabro joj rekao, “Dođi i stani iza mene. Pomoći ću ti. Nije problem.” Manveer nije znao kakva je situacija, ali je znao da ova djevojka nije htjela ostati s tim mladićem. Ona je očigledno bila prestravljena i nije se micala – pa je Manveer otišao još jedan korak dalje. Pravio se da ima pištolj u džepu i prišao je mladiću. Stvari su mogle izmaći kontroli, ali Manveer je znao da je on jedina nada ove djevojke.

Bez pokušaja opiranja, odjurio je u njezin automobil. Tada je ova žena, koja je poznata liječnica u gradu objasnila da joj je oteo vozilo ranije tog dana i prisilio je da podiže novac na bankomatima širom grada. Također joj je ukrao mobitel, te je na taj način policija uspjela da ga prati i da ga uhvati samo nekoliko minuta nakon što je napustio benzinsku. Bez Manveera i njegovog brzog razmišljanja i hrabrosti, postoji šansa da bi joj oduzeo život. Pogledajte i sami njegovu hrabru reakciju u videu ispod. novizivot.net

 

Share this content:

You May Have Missed