PROCURILI DETALJI NOVE SEZONE ZVEZDA GRANDA! Ceca od TRANSVESTITA pravi zvezdu, evo o kome je reč i odakle je

PROCURILI DETALJI NOVE SEZONE ZVEZDA GRANDA! Ceca od TRANSVESTITA pravi zvezdu, evo o kome je reč i odakle je

Bez obzira što se 16. sezona najpopularnijeg muzičkog takmičenja za regrutaciju novih pevača „Zvezde Granda“ još ne emituje, borba mentora za nove kandidate na snimanjima opravdano je jača nego ikad. Među pevačima amaterima koji žele da postanu zvezde u trku je ove sezone prvi put ušao i jedan transvestit. Momak koji se zove Alino Juhart ima 29 godina i dolazi iz Slovenije, tačnije iz Maribora, ali živi u Beogradu.

Insistira da ga oslovljavaju imenom Alina, oblači se u žensku garderobu i izjašnjava se kao žena. Alina se predstavila žiriju tokom prvih snimajućih dana, a mentor mu je ni manje ni više postala najveća srpska zvezda Svetlana Ceca Ražnatović.

Izvor blizak pevačici koji je želeo da ostane anoniman otkriva za Alo! detalje ove egzotične saradnje koja bi do kraja takmičarske sezone trebalo da urodi plodom.

– Alino, zapravo Alina, kako se predstavlja i kako insistira da ga zovu, jeste veoma talentovana mlada osoba za pevanje i estradu. Izuzetno je muzikalna, divno vaspitana, a kao ceo šou-biznis paket predstavlja nešto dosad neviđeno na sceni Granda – počinje svoju priču izvor.

– Dok je pevala, oduševila je sve članove žirija, pa je lako i bez problema sakupila glasove da se plasira u naredni krug takmičenja. Kada je došao red da bira mentora, Alina se nije dugo dvoumila već je poželela da to bude Svetlana Ceca Ražnatović. Kako je videla atmosferu i želju svih njenih kolega da joj budu mentori, Ceca je pristala da radi s ovom nesvakidašnjom kandidatkinjom – otkriva izvor i dodaje:

– Ceca jako dobro zna estradne postulate i u Alini je već prilikom prvog nastupa videla ogroman potencijal. Rad s ovakvom kandidatkinjom će i njoj samoj biti veliki izazov, a Ceca je već krenula u planiranje repertoara koji će Alina izvoditi u narednim krugovima. kurir.rs/alo

Share this content:

You May Have Missed