HAOS U ZADRUZI U CIK ZORE! Adam Đogani Divljao I Urlao, USKOČIO U BAZEN, A Njegova Devojka ZAJECALA Na Sav Glas! ŠOK (VIDEO)

HAOS U ZADRUZI U CIK ZORE! Adam Đogani Divljao I Urlao, USKOČIO U BAZEN, A Njegova Devojka ZAJECALA Na Sav Glas! ŠOK (VIDEO)

Kako Adam Đogani i DJ Tamaris nisu uspeli da pronađu zajednički jezik, legli su da spavaju. Tom prilikom, izbila je nova svađa ispod pokrivača, te je Adam pobesneo i ustao iz kreveta.

Zatrčao se ka Rajskom vrtu, gde je sve vreme, sudeći po njegovoj gestikulaciji, urlao i vikao, a Tamara je pokušavala da ga smiri. Na kraju je njen trud urodio plodom, pa su se tako uputili ka Beloj kući, gde je on na putu do iste, odlučio da se rashladi i uskočio je u bazen.

Nakon toga, Tamara je počela da plače, te ju je Đogani snažno zagrlio, što je po svemu sudeći rezultiralo pomirenjem.

Nakon skandala u Rajskom vrtu, DJ Tamaris je nastavila da jeca na sav glas u garderoberu, te ju je Adam Đogani i dalje tešio, te ga je ona upozorila samo na jedno.

– Ti mene ne možeš da ispoštuješ za neke stvari – rekao je Adam.

– Ja tebe ne poštujem? Šta sam ja uradila ovde, šta? Svaki dan se borim i gušim, razmišljam šta će moja porodica…Za sve ćuda te ispoštujem – plakala je Tamara.

– Za ono što mi smeta i što sam ti rekao – nastavio je Adam. (Kurir.rs/M.M.)

 

Share this content:

You May Have Missed