Žene joj plaćaju da ih nauči kako da MANIPULIŠU muškarcima: Primenite jedno pravilo i imaćete sve

Ispovijesti

Žene joj plaćaju da ih nauči kako da MANIPULIŠU muškarcima: Primenite jedno pravilo i imaćete sve

Verovali ili ne, jedna žena po imenu Margarita Nazarenko (34) drži kurseve ženama o tome kako da izmanipulišu muškarcima i dobiju ono što žele.

Ona priznaje da je svog muža izmanipulisala da je odvede na destinacije na koje ona želi, a za novac koji uzima ženama obećava da će od svog muškarac dobiti sve što žele.

Margarita ohrabruje žene da prihvate svoju ženstvenost, naročito ako žele da “muškarci pevaju kako one diruguju”. Pravilo je, kako kaže, prosto: pojačajte svoju energiju i sva vrata su vam otvorena. “Ako želite da muškarci učine sve za vas, pojačajte svoju ženstvenost.

– Oni žude za ženstvenošću i kada je dobiju, tada su ispunjeni – kaže Margarita koja je udata za imućnog hirurga, a žene deli na tri kategorije.

Upoređuje ih sa životinjama: jelen je oličenje ženske energije, krava sve radi sama i umorna je, a konj predstavlja mušku stabilnu energiju kojoj žene treba da teže. Ona ističe da najveći broj žena pripada drugoj grupi, iako “moraju da nauče da postavljaju granice u majčinstvu i da dele obaveze sa svojim partnerom, umesto što pokušavaju da sve rade same”.

– Ceo život pripadam grupi konja. Želela sam da platim račune, a zauzvrat sam jurila muškarce koji nisu želeli da budu sa mnom – kaže Margarita koja manipulaciju definiše kao “uticaj na vešt način”.

Ona objašnjava da manipulacija ne znači “prevariti partnera”, već da se radi o pronalaženju načina da obe strane dobiju ono što žele. Na primer, ona je nedavno izmanipulisala svog muža kako bi otputovala na željene destinacije.

– Sajmon je želeo da kupi kamper i ja sam se ponašala zainteresovano za njegov san. Otišli smo u Las Vegas, a proveli se nezaboravno i u Los Anđelesu i San Francisku. Pravilo je da žene ne bi trebalo da prisiljavaju svoje muževe da promene način života, već da utiču na njihove odluke – rekla je Margarita i dodala:

– Na primer, ako želite da vaš partner počne da ide u teretanu jer ima višak kilograma, trebalo bi da počnete i same. Umesto da mu kažete šta mora da uradite, vi mu pokažite na šta ste spremne da uradite za njega. Oni će otići i razmisliti, a vi to možete da okrenete u svoju korist. Poenta je da njihov san usmerite ka onome što želite- izjavila je. objektiv.rs