Devojka PLAČE pred kamerom i ima bizarnu molbu: “Samo sam se šalila” (VIDEO)

Ispovijesti

Devojka PLAČE pred kamerom i ima bizarnu molbu: “Samo sam se šalila” (VIDEO)

Tiktokerka je pozvala obožavaoce da joj doniraju novac kako bi mogla da priušti skupoceni komad nameštaja Tiktok influenserka Kvenlin Blekvel tvrdi da je greškom kupila kauč u vrednosti od 100 hiljada dolara i sada moli pratioce za novčanu pomoć.

U videu koji je ubrzo postao viralan 21-godišnja tiktokerka otkrila je da je unela podatke svoje kartice za kupovinu kauča koji je pronašla na internetu. Influenserka kaže da je njena ponuda bila šala i da nije mislila ozbiljno kada je stavila podatke svoje kartice za kupovinu, a sada joj je stigla naplata za šalu.

– Upravo sam dala ponudu za kauč i šalila sam se. Šalila sam se, ali sam unela podatke o svojoj kartici i to je samo teretilo moj j****i račun. Skoro sam slupala auto kad sam to videla – počela je svoju priču.

Tiktokerka je pozvala obožavaoce da joj doniraju novac kako bi mogla da priušti skupoceni komad nameštaja.

– Ako imate milion dolara, možete li, molim vas, da donirate? Možete li da mi dopustite da pozajmim malo, molim vas? – jecala je.

Video njenog histeričnog plakanja u autu postao je viralan skupivši 6.8 miliona pregleda i više od milion lajkova. U komentarima je prozivaju zbog toga što je unela podatke kartice kada nije imala nameru da kupi skupi komad nameštaja.

Jedan od komentara glasio je “devojka koja ubacuje podatke o kartici iz šale”, a drugi “kako si slučajno unela svoje podatke o kartici i pritisnula Buy?” U nastavku je pokazala kako izgleda famozni kauč i najavila da otvara OnlyFans nalog kako bi sakupila novac. (objektiv.rs)

@quenblackwell

Replying to @bananachipz0 THEY WONT GIVE ME A REFUND ON THE COUCH

♬ original sound – quenblackwell