MUŽA SU JOJ UBILI 15 DANA NAKON ROĐENJA ĆERKE! Potresna ispovest Cece Kitić, kroz suze pričala o NAJBOLNIJOJ temi

Showbizz

MUŽA SU JOJ UBILI 15 DANA NAKON ROĐENJA ĆERKE! Potresna ispovest Cece Kitić, kroz suze pričala o NAJBOLNIJOJ temi

Bivša rukometašica i učesnica rijaliti programa “Zadruga”, Svetlana Ceca Kitić, rasplakala se kada je pričala o ubistvu Zoranu Kovačeviću Koči.

Posle trećeg propalog braka, nakon razvoda od Gorana Bogunovića, od kojeg je, prema ličnom priznanju, doživela porodično nasilje, planula je ljubav sa Zoranom Kovačevićem Kočom.

Bili su u vanbračnoj zajednici, tokom koje su dobili ćerku Sašku, ali je on 15 dana po rođenju deteta ubijen ispred kuće 1998. godine.

– Koča će mi večno ostati prava ljubav i bolna tačka. Ta ljubav će mi večno ostati, njega sam najviše volela. To je bilo nešto nestvarno, ja sam se štipala jer nisam mogla da verujem da je to moguće. Nisam mogla da verujem da neko može imati toliko ljubavi. Mislim da me ni jedan partner nije voleo kao Koča. Voleo me je takvu kakva jesam – ispričala je Ceca i dodala.

– Neko mi je rekao da to ne shvatim kao svoju karmu, a ja sam se pitala zbog čega mi se to događa sada kada sam srećna sa njim. Razmišljala sam da li sam u životu nekoga povredila pa da mi se to tako vrati – rekla je ona. Kurir.rs/Pink