Slovenija: Pijani muškarac napao osoblje brze hrane u Ljubljani (VIDEO)

Region

Slovenija: Pijani muškarac napao osoblje brze hrane u Ljubljani (VIDEO)

U subotu navečer u restoranu brze hrane Nobel Burek na Slovenskoj cesti u Ljubljani dogodio se ozbiljan incident. U lokal je ušao muškarac koji je bio u vidno alkoholisanom stanju i napao zaposlene. Čovjek navodno nije bio zadovoljan narudžbom, pa je potpuno poludio.

Na snimku vidimo da se nagnuo preko prodajnog pulta i zamahnuo rukom prema prodavaču, a zatim dva puta golom šakom udario u stakleni pult tako snažno da ga je razbio. Prodavač je odgovorio zamahnuvši ručkom prema kupcu. Na snimku se čuje kako pijani muškarac više puta viče: “Hajde, daj mi još jednom, da te vidim!”

Nasilnika su potom druge mušterije istjerale iz lokala, a jedan od njih je incident snimio i objavio na internetu. Policija je kasnije pronašla povređenog muškarca u blizini bara. Kako navode zaposleni, on je bio jako krvav zbog toga što se nalazio na staklenom pultu.

Prema riječima zaposlenih, razlog za incident je nezadovoljstvo muškarca prema osoblju. Prema njihovim riječima, bio je u teškom alkoholiziranom stanju.

Kako javljaju novinari N1, incident je potvrdio i šef smjene u petak Gaša Hajdari, odnosno da su saslušani u policiji i da je protiv počinioca pokrenuto više sumnji za krivična djela, što je potvrdila i Policijska uprava Ljubljana. gpmaljevac.com