Tukao je svaki dan ćerku i ženu, a onda su se BAJKERI pojavili pred vratima!

Region

Karen i njena kćerka bile su godinama maltretirane od strane Kareninog muža. Njegovoj ženi je onda nakon nekog vremena bilo muka što je od njega dobijala silne batine i na neobičnom mjestu je potražila pomoć.

Grupa pod nazivom BACA – Bikers Against child Abuse (Bajkeri protiv zlostavljanja djece) je organizacija koja se brine o majkama i njihovoj djeci koja su zlostavljana i štite ih. Njihov moto je da nijedno dijete ne zaslužuje živjeti u strahu.

Karen i njena kćerka su zahvaljujući njima sad na sigurnom i nisu više u strahu od agresivnog muža. BACA u cijelom svijetu ima 3 hiljade članova, a većina njih su i sami prošli kroz neki oblik nasilja.

‘Ukoliko se neko dijete plaši, primjerice na putu do škole od kuće, mi smo tu da ga do škole odvedemo. Nakon škole uzmemo dijete i odvedemo ga kući. Ukoliko treba možemo i u dvorištu prespavati, ako će se tako sigurniej osjećati’, objasnio je jedan od njih u video snimku, a vođa grupe BACA.

Zaista fascinira kako je ova bajkerska grupa uspjela sve predrasude o bajkerima razbiti! Ovi bajkeri zaista zaslužuju sve pohvale – naizgled opasni momci, ali imaju veliko srce.

Pogledajte i video snimak u prilogu ispod o ovoj dirljivoj priči..

kutaknet.com