Medicinska Sestra Donirala Dio Svoje Jetre Bolesnom Dječaku

Region

Medicinska Sestra Donirala Dio Svoje Jetre Bolesnom Dječaku

Osmogodišnji Brayden Auten bio je najobičnije dijete koje voli hrvanje. Sve se promijenilo kada se nakon jednog natjecanja počeo osjećati loše. Završio je u dječjoj bolnici u gradu Milwaukeeju gdje su liječnici otkrili da opasni virus napada njegovu jetru.

Bilo je jasno da dječak nema puno vremena, hitno mu je trebala transplantacija organa kako bi se uspio obraniti od virusa. Nije bilo lako naći donora, njegovi roditelji su se sve više bojali da se njihov sin neće izvući.

Međutim, tada se vijest proširila do susjedne bolnice u kojoj radi medicinska sestra Cami Loritz, žena koja je zbog svog dobrog djela oduševila američku javnost. “Umro bi, a mislim da to nije fer kad je riječ o osmogodišnjem djetetu.”, rekla je za kamere.

Naime, kad je čula za Braydena i njegov problem, Cami je odlučila donirati dio svoje jetre dječaku koji je hitno trebao pomoć. Operacija je uspjela, a dječak se oporavio. Čak će se opet moći vratiti na svoje treninge, sve zahvaljujući medicinskoj sestri kojoj se zahvalio velikim zagrljajem. saharica247