Nova Tragedija U BiH: Dvije Osobe U Razmaku Od Nekoliko Sati Počinile Samoubistvo Vješanjem

Nova Tragedija U BiH: Dvije Osobe U Razmaku Od Nekoliko Sati Počinile Samoubistvo Vješanjem

Dvije starije osobe u utorak su na području Kantona 10 počinile samoubojstvo vješanjem.

Kako su izvijestili iz MUP-a ovog kantona, prvo samoubistvo dogodilo se u utorak na području općine Glamoč gdje je u pomoćnom objektu (šupa) u naselju Hasići pored Glamoča, samoubojstvo vješanjem počinio 73-godišnjim N.R. iz Glamoča.

Uviđaj na mjestu događaja obavili su djelatnici PP Glamoč i dežurni liječnik Doma zdravlja Glamoč koji je izvršio pregled tijela i tom prilikom utvrdio da nema tragova nasilne smrti. O svemu je upoznat i dežurni kantonalni tužitelj, nakon čega je tijelo predano obitelji.

Isti dan, u večernjim satima djelatnici Policijske postaje Bosansko Grahovo zaprimili su dojavu da je u podrumskim prostorijama obiteljske kuće u mjestu Isjak pored Bosanskog Grahova, samoubojstvo vješanjem počinio 78-godišnji S. J. iz istog mjesta.

Uviđaj na ovom mjestu događaja obavili su djelatnici PP Bosansko Grahovo i dežurni liječnik Doma zdravlja Drvar koji je izvršio pregled tijela te utvrdio da na tijelu nema tragova nasilja. Nakon završenog uviđaja i upoznavanja dežurnog kantonalnog tužitelja, tijelo je predano obitelji. radiosarajevo.ba

Share this content:

You May Have Missed