Dečak (12) hitno završio na OPERACIJI: Majka je ODMAH pozvala OCA, a njegova REAKCIJA na tužne vesti je sve ZAPREPASTILA

Ispovijesti

Dečak (12) hitno završio na OPERACIJI: Majka je ODMAH pozvala OCA, a njegova REAKCIJA na tužne vesti je sve ZAPREPASTILA

Nakon što je dečak slomio koleno, majka je hitno pozvala oca da mu saopšti da neodložno mora na operaciju Međutim, ispovstaviće se da njegova reakcija na vesti uopšte nije prikladna. U trenutku kada ga je pozvala, on je bio na putu za aerodrom, a nakon njegove reakcije na vesti žena je ostala u potpunom šoku.

Dečak je doživeo nesreću i slomio nogu, što je odmah moralo da bude operisano, a ona je na Mumsnetu ispričala da joj je suprug, kada mu je to ispričala, poslao fotografije iz aerodromskog bara gde se u tom trenutku nalazio.

– Naš sin je juče slomio koleno i u ponedeljak mora na operaciju. Kada sam saznala za operaciju, moj muž je bio na putu za aerodrom. Pozvala sam ga da mi da neke podatke za bolnicu i ukratko mu sve objasnila – napisala je ona. „Bio je hitan poziv jer smo sin i ja bili u ordinaciji čekali još neke informacije. Uz sve to, moj sin je imao i jak napad panike, pa je jutro bilo stresno. Sledeći put kada ju je nazvao muž, kako kaže, poslao joj je WhatsApp poruku, tačnije njegovu fotografiju u restoranu, sa finom hranom na stolu i velikom čašom vina u ruci, a uz to je „sarkastično” napisao : “Užasno poslovno putovanje.” .

– Da li sam nerazumna što se osećam užasno i što smatram da je njegova reakcija neprikladna? – pitala je druge korisnike i dodala: „Nije ni pitao za sina, nije ni pitao da li sam dobro, a kamoli ponudio da dođe kući i bude sa nama…” Inače, dodala je, vratiće se tek za sedam dana.

– Ne bih mogla srećno da odletim da moj dvanaestogodišnjak ide na operaciju. Da je obrnuto, da li biste? Mislim da se slobodno može reći da je kreten… – napisao je korisnik. nazivati svog muža šupkom je nepravedno prema rupama, pomislio bih na mnogo gore.”
– Slanje slika hrane u toj situaciji je više nego netaktično…” dodao je drugi. “Moj bivši, kada je saznao da nam je sin u bolnici i loše, bio je kod nas za 30 minuta, a kada je morao da ide na posao, stalno je slao poruke da pita kako smo, i jurio nazad. To je normalno, a ne to o čemu pričaš – zaključila je jedna mama.

Kako biste vi reagovali da doživite ovakvu reakciju partnera? najzena.rs