“CAR JE MOJ NAJBOLJI DRUG, SPASAO ME NAJGORIH ŽENA”: Dejan Dragojević posle raskida sa Aleks ŠOKIRAO novom odlukom

Showbizz

“CAR JE MOJ NAJBOLJI DRUG, SPASAO ME NAJGORIH ŽENA”: Dejan Dragojević posle raskida sa Aleks ŠOKIRAO novom odlukom

Da u svakom zlu ima i nečeg dobrog, dokazuje životna situacija Dejana Dragojevića koji je zahvaljujući Filipu Caru ostao bez supruge Dalile Mujić, a sada i bez devojke Aleksandre Nikolić.

Naime, u prošloj sezoni Zadruge, Car je Dalilu preoteo Dejanu, nakon čega su njih dvoje stavili tačku na brak, a sada, u aktuelnoj sezoni rijalitija, Filip se okomio na Aleksandru, pa je Dragojević po drugi put ostao bez emotivne partnerke, a zbog istog čoveka!

Međutim, poslednji pobednik Zadruge na ovu izdaju ne gleda crno, već je odlučio da je posmatra na pozitivan način. Ratosiljao se loših žena i odnosa koji mu ne trebaju.

– Dejan je bio emotivno jako loše! Posle Daliline izdaje ste svi gledali kako se samopovređivao, pucao po šavovima, lomio i razbijao sve pred sobom, a i danas ide kod psihijatra zbog toga – ispričao je izvor blizak Dragojeviću.

– Sada je još gore jer ga je izdala žena kojoj je odlučio da veruje nakon javne preljube, a kojoj je i sama Aleksandra svedočila. Bukvalno je najbolje od svih znala kako mu je bilo i koliko ga je Car povredio time što mu je razorio dom i brak, a sada je i sama uradila isto s istim tim čovekom – ispričao je izvor.

Kako nam je još rekao, u želji da mu pomognu da se što pre izvuče, pre svih našli su se njegova majka Biljana, ali i brat David, koji ga ne ostavlja ni na sekund. Izvlači ga iz kuće, zajedno treniraju, putuju, i brani mu da gleda Zadrugu.

– Aleksanda i Filip sve su prisniji i pitanje je dana kada će se desiti prvi poljubac. Dejan je odlučio da na tu situaciju gleda s vedrije strane, da se okrene sebi i ljudima koji ga iskreno vole – završio je izvor.

Da je ovo tačno, potvrdio je i sam Dragojević.

– Filip Car će postati moj najbolji prijatelj! Bukvalno mi dođe da mu pružim ruku i kažem mu: Hvala ti, druže, spasao si me najgorih žena! – rekao je on u svom vlogu koji je viralan na njegovom Jutjub kanalu, i objasnio da je po drugi put ispao glup jer se zaljubio i verovao pogrešnoj osobi.

– Čovek mi je bukvalno otvorio oči, hvala mu. Da nije bilo njega, ko zna koliko bih još živeo u lažima. Uramiću njegovu sliku i držaću je na zidu – rekao je malo u šali, malo u zbilji Dejan Dragojević, te istakao da ga Aleksandra više ne zanima i da je i na tu priču stavio tačku. kurir.rs/alo