STRAŠAN GUBITAK ZA ĐEDOVIĆA – Voditelj ne može da prežali NJENU SMRT “Zauvek ću te voleti!” (FOTO)

Showbizz

STRAŠAN GUBITAK ZA ĐEDOVIĆA – Voditelj ne može da prežali NJENU SMRT “Zauvek ću te voleti!” (FOTO)

Bivši zadrugar i novi voditelj Zadruge Marko Đedović ne pokazuje često emocije a pogotovo ne na društvenim platformama, ali kada je u pitanju pokojna Ksenija Vučić, on ne krije svoje žaljenje.

Poznate novinarka i prva supruga predsednika Srbije Aleksandra Vučića, Ksenija Vučić i Marko Đedović bili su nerazdvojni prijatelji, a voditelj ne može da prihvati da novinarke više nema.

On joj je posvetio veoma emotivne reči na popularnoj društvenoj mreži, pa oživeo njihove uspomene.

– Jedna od slika na kojima smo se smejali do iznemoglosti svim našim “glupostima” koje smo pravili, a koje se nikada ponoviti neće… Nikada se više neću ovako iskreno smejati, jer si taj osmeh odnela sa sobom i poklanjam ti ga od srca da svedoči pravom i iskrenom prijateljstvu kao spomenik jedne divne prijateljske ljubavi. Zauvek ću te voleti, pravi prijatelju! – napisao je Đedović, pa dodao:

– Nikada se neću pomiriti sa ovom činjenicom i zauvek će jedan deo mene biti sa tobom, tamo gde si sada! I dalje te volim isto kao nekada i i dalje sam u dilemi da li sam srečan čovek jer sam imao takvog prijatelja ili nesrećan jer ga više nemam – zaključio je Marko. (e-turneja.com)