Muž zaboravio telefon u kupatilu: Žena ušla da se tušira, videla poruku, zaplakala, pa nazvala policiju /Boston

Muž zaboravio telefon u kupatilu: Žena ušla da se tušira, videla poruku, zaplakala, pa nazvala policiju /Boston

Stejsi Perkins (31) iz Bostona od početka braka imala je maksimalno poverenje u supruga Mičela (33), ali je crv sumnje u poslednje vreme počeo da je “nagriza”.

Promenio se. Postao je tajnovit, nervozan i ono što joj je najviše smetalo, krenuo je da je izbegava.

Kada je jednog popodneva u februaru izašao iz kupatila, zaboravio je telefon koji nikada nije zaključavao. Stejsi je poželela da proveri ima li nešto što se dešava u Mičelovom životu što ona ne zna, pošto je evidentno da odnosi među njima nisu bili kao pre.

“Ušla sam da se istuširam, ali sam pre toga pogledala njegov telefon, što pre nikad nisam radila. Bile su tu silne poruke od njegovog kuma, dosta uznemirujuće Sve vreme su pisali o nekoj devojci koja je nestala. Dok sam čitala te poruke stigla je nova koja me je presekla”, napisala je Stejsi na Fejsbuku na forumu “Tajne i laži supružnika”.

Ispostavilo se da je nestala kumova ćerka iz prvog braka, a poruka koja je došla na Mičelov telefon bila je najgora moguća.

“Napisao mu je samo: ‘Našao ju je Džon. 20 kilometara od motela ’65’. Ubijena je. Ne znam kako ću dalje u životu’. Počela sam da plačem od muke i instinktivno sam, bez da pre toga obavestim Mičela pozvala policiju. Zahvalili su mi se ali i rekli da su već primili poziv za to. Potom sam unezvereno istrčala iz kupatila i rekla za poruku. I on je potpuno psihički pao. Nije mi zamerio što sam gledala telefon. Posle sam priznala zašto sam to radila, uz kritiku upućenu njemu da je mogao da mi se otvori oko toga šta ga muči”, dodala je Stejsi.

Mnogi su joj zamerili na potezu da vršlja po muževljevom telefonu, a još više što je samostalno zvala policiju a da nije bila upućena u priču.

“Za to ću se zauvek kajati što sam uradila, reagovala sam instinktivno. Ali za to što sam ga proveravala, pa sam je kriv. Ipak, posle mi je objasnio da me zna, da zna koliko sam osetljiva i emotivna i da nije hteo da me dodatno opterećuje u životu”, istakla je Stejsi. (objektiv.rs)

Share this content:

You May Have Missed