DRAMA NA VJENČANJU Majka ženila sina, a kada je ugledala biljeg na ruci nevjeste doživjela je šok…

Ispovijesti

DRAMA NA VJENČANJU Majka ženila sina, a kada je ugledala biljeg na ruci nevjeste doživjela je šok…

Jedna žena je otkrila da je na dan vjenčanja svog sina otkrila da je njegova nevjesta zapravo njena davno izgubljena kćerka. Žena je navodno bila sposobna da prepozna svoju kćerku, od koje je bila odvojena prije mnogo godina, po biljegu na ruci na dan ceremonije.

Nevjesta i njena prva majka viđene su kako plaču i grle se tokom iznenađujućeg okupljanja u Sužou u kineskoj provinciji Điangsu 31. marta, kako je izvještavao Times News Now, prenosi Blic. Vjenčanje je moglo da se održi nakon što je utvrđeno da je sin žene usvojen. Žena je navodno odlučila da usvoji sina nakon što je godinama uzalud tražila svoju kćerku.

Kako prenosi Times News Now, mladoženjina majka primijetila je biljeg na nevjestinoj ruci. Hitno je upitala nevjestine roditelje da li je njihova kćerka usvojena. Roditelji su bili zatečeni pitanjem prije nego što su rekli da su dijete usvojili pošto su je pronašli pored puta prije više od 20 godina.

Čuvši priču, nevjesta je briznula u plač i opisala trenutak susreta sa svojom biološkom majkom kao „srećniji od samog dana vjenčanja“, izvjestila je publikacija. Vjenčanje je moglo da se održi uprkos šokantnom otkriću i par je razmijenio zavjet. (krtice.net)