POZNATO ŠTA JE PRETHODILO SKOKU U MORAČU: BAKA POSLALA UZNEMIRUJUĆU PORUKU, PA SKOČILA SA BEBOM

Region

POZNATO ŠTA JE PRETHODILO SKOKU U MORAČU: BAKA POSLALA UZNEMIRUJUĆU PORUKU, PA SKOČILA SA BEBOM

62-godišnja K. K. stradala je juče oko 11:20 sati nakon što je sa dvomjesečnim unučetom u naručju, uskočila u rijeku Moraču. Žena je prije toga poslala uznemirujuću poruku roditeljima bebe, koji su u panici odmah izletjeli iz kuće i tražili svoje dijete, koje je u tom trenutku iz rijeke spasilo četiri heroja. Beba je spasena, a beživotno tijelo njene babe izvučeno je iz vode nedugo nakon što je, tvrde nezvanično iz policije, odlučila da s njim ode u smrt.

Njenog unuka iz vode su izvukli radnici podgoričkog preduzeća “Zelenilo” Aldin Ibrahimović i Almir Mujak, kojima je pomagao Demaj Spejtim.

”Vijestima” je iz Uprave policije rečeno da su njih trojica nadomak Mosta Blaža Jovanovića, obavljali radne zadatke, kada su vidjeli da je beba u vodi. Prema istim informacijama, Ibrahimović i Mujak potrčali su ka rijeci i izvukli dječaka na obalu.

Bebici bez svijesti, život je vratio albanski zastupnik u švedskom parlamentu Adnan Dibrani, koji se zadesio na licu mjesta. Nedugo nakon toga, na obalu Morače stigla je ekipa Službe hitne medicinske pomoći, koja je bebu transportovala u dječiju bolnicu.

Prema nezvaničnim saznanjima “Vijesti”, beba je van životne opasnosti. Gotovo istovremeno dok je ispod Mosta Blaža Jovanovića trajala borba za život, roditelji dvomjesečnog djeteta panično su ga tražili. Iz kuće su izletjeli nakon što je majki dječaka navodno stigla uznemirujuća poruka od šezdesetdvogodišnjakinje… Pripadnik Uprave policije, koji je bio van dužnosti, odvezao ih je do dječije bolnice. hayat.ba