VIRALNI SNIMAK: DOBRO, KO ĆE REĆI TAJSONU DA HASBULA NIJE DIJETE?

Region

VIRALNI SNIMAK: DOBRO, KO ĆE REĆI TAJSONU DA HASBULA NIJE DIJETE?

Tajson je samo jedna od zvijezda koju je Hasbula upoznao, a družio se i s Kabibom Nurmagomedovom. Legendarni bokser Majk Tajson podigao 20-godišnju internet senzaciju, Hasbulu Magomedova i pokušao da ga ugrize za uho, a snimak je izazvao brojne reakcije na društvenim mrežama.

Ikonu boksa ne treba posebno predstavljati, dok je Hasbula novije lice na “sceni”, a proslavio se zbog rijetkog genetskog poremećaja zbog kog s 20 godina još uvijek zvuči i izgleda kao dijete. Na kratkom snimku objavljenom na Tviteru gledaoci su svjedočili simpatičnom “obračunu” Tajsona i Hasbule, koji su glumili da su usred bokserskog meča, dok Majk nije digao malenog Hasbulu poput djeteta i htio da ga “gricne” za uvo, baš kako to roditelji rade djeci, prenosi Kurir.

Vrlo vjerovatno, uzbuđeni Tajson nije pomislio da uprkos građi djeteta, popularni borac Hasbula nije predškolac, već čovjek u svojim dvadesetim.

“Plačem od smijeha. Majk sve vrijeme misli da je Hasbula dijete, a ne 20-godišnjak”, napisao je jedan korisnik Tvitera.

“Dobro, ko će reći Tajsonu istinu?”, stoji u jednom od popularnijih komentara ispod videa.

Tajson je samo jedna od zvijezda koju je Hasbula upoznao, a družio se i s Kabibom Nurmagomedovom, UFC-ovom megazvijezdom. Na Instagramu Hasbulu prati 7.7 miliona ljudi, svijetom putuje u privatnim avionima i automobilima, a brojne svjetski-poznate kompanije i brendovi ga sponzorišu. Prošle godine je potpisao i višemilionski ugovor s UFC-om. hayat.ba