“BOLJE DA MI JE TATA OTVORIO VRATA, NEGO MAFIJA” Džidža o očevoj podršci i OSUDI: Uvek sam morala mnogo VIŠE da se dokazujem

Showbizz

“BOLJE DA MI JE TATA OTVORIO VRATA, NEGO MAFIJA” Džidža o očevoj podršci i OSUDI: Uvek sam morala mnogo VIŠE da se dokazujem

U novom TV šou “Divan Show” kod autora i voditelja Ivana Gajića gostovao je Dragan Stojković “Bosanac” i njegova ćerka Aleksandra Stojković Džidža. Podelili su, oboje, svoje životne priče, vođeni pravim pitanjima voditelja, a ono što je zaintrigiralo, već na samom početku razgovora je, čini se, neiscrpna tema o uspehu dece poznatih javnih ličnosti – u ovom slučaju “Džidže”.

Da li je i koliko otac imao uticaj na životne izbore ćerke?

Kako se ona nosila sa pritiskom javnosti i medijskim stavom, koji je takav da uglavnom roditelj napravi svoj put do zvezda, pa je za decu to već “utabana staza” – ispričali su svoju priču iz oba ugla, otac i i ćerka. n Od koga će moje dete naučiti zanat, ako ne od mene i kome ću ja pomoći, ako ne detetu? – upitao je Bosanac, na šta je Džidža dodala:

– Zbog čega ljudi uopšte osuđuju? Biću malo oštrija. Ja sam jako ponosna na to kad kažem otac mi je pomogao i otac mi je otvorio vrata. Bolje da mi je tata otvorio vrata, nego mafija. Volim što ne moram da se pravim, nego lepo kažem, tata mi je pomogao – rekla je Džidža.

Kako je istakla- njen otac je veliki muzičar i poznavalac muzike.

– Tata, kao veliki poznavalac muzike, nikad ne bi dopustio da se ja bavim time, a da nemam talenat. Non-stop sam morala da se dokazujem – prisetila se Džidža učestovavanja na takmičenju “Zvezde granda”.

Stojković Bosanac ne obraća pažnju na to šta priča narod.

– Ne možeš narodu udovoljiti. Zamislite sada da moja ćerka peva u nekoj birtiji, da je podstanar, da se vraća noću gradskim prevozom, šta bi rekla javnost? Rekli bi sram ga bilo! Uopšte me to ne interesuje. Pomognem, ali ne preko granice i onoga što bi svi drugi poželeli. Ja nikad nisam lagao, nikad i nizašta! Rekao sam joj, ti za mene kao oca pevaš najbolje, ali za ovo što si izgrešila, dobićeš kod kuće – rekao je Bosanac, prokomentarisavši svoj profesionalni uvid iz ugla žirija na takmičenju “Zvezde granda”:

– U takvim stvarima nema kompromisa. Ćerko, možda češ naučiti kao i ovaj koji je talentovaniji – dodao je.

Ostanite uz Kurir televiziju i Divan show, i reprizu koja će biti večeras u 22 časa! (kurir.rs)