INFLUENSER IZ SRBIJE BORAVIO NA TAJLANDU, PA VRIJEĐAO MASERKE: MASAŽA STOPALA, PET EURA

Region

INFLUENSER IZ SRBIJE BORAVIO NA TAJLANDU, PA VRIJEĐAO MASERKE: MASAŽA STOPALA, PET EURA

Marko Marijoković je postao poznat na društvenim mrežama kada je počeo da kači snimke svoje bake u svakodnevnim situacijama koji su nasmijavali mnoge. Ubrzo su baka i on dobili veliki broj obožavatelja, a Marko trenutno na Instagramu ima preko 400 hiljada pratilaca.

Međutim, vremenom se njegova publika podijelila – pojedinima je smetalo kako se Marko ophodi prema baki tvrdeći da je iskorištava zarad pregleda, dok drugi nisu vidjeli nikakav problem sa njegovim pošalicama. Njegov najnoviji story sa Tajlanda je na društvenim mrežama izazvao gomilu negativnih reakcija iako se nije radilo o baki. Naime, na videu se vidi kako Marko sa društvom uživa na masaži stopala.

Video ne bi bio problematičan da Marko nije nipodavaštavao i vrijeđao maserke, nazivajući ih imenima poznatih vještica iz crtanih filmova.

-Njega će Grdana da masira, njega Aurora, mene Grizelda, Grizelda je moja – rekao je Marko aludirajući na Tajlanđanke koje su samo radile svoj posao.

-Došli smo na tajlandsku masažu stopala, sat vremena, 5 eura – napisao je on na storiju.

Mnogi su u komentarima pisali kako su ogorčeni njegovim ponašanjem i kako je previše „iskompleksirao“.

-Džaba putovanja i sve kada vidici ostaju u okviru svog dvorišta.

-Nije postao nego je uvijek bio primitivac koji klipove zasniva na sprdanju sa priprostom babom al to tad nikome nije smetalo.

-Slava udarila u glavu, umislila da je bitan. hayat.ba