Došao u BiH na odmor iz Švicarske i poginuo pred kućnim pragom: Iza njega ostalo troje djece i supruga

Region

Došao u BiH na odmor iz Švicarske i poginuo pred kućnim pragom: Iza njega ostalo troje djece i supruga

Banjalučanin Bojan Babić poginuo je rano jutros u saobraćajnoj nesreći na Manjači, na putu Čađavica – Banja Luka, u mjestu Sitnica.

Njegovi poznanici ističu da je riječ o čestitom i poštenom čovjeku.

– Iza Bojana su ostali supruga i troje maloljetne djece, odnosno sin i dvije kćerke. Rodom je iz mjesta Babići, koje je blizu tog sela u kojem je nastradao- kažu sagovornici “Nezavisnih novina”.

Babić je, dodaju, imao mjesto prebivališta u Banjoj Luci, s tim što je imao posao u Švicarskoj, a svi će ga pamtiti kao vrijednog radnika i domaćina, te uzornog supruga i oca. Mještani Sitnice kažu da je riječ o stravičnoj nesreći.

– U pitanju je BMW švicarskih tablica. Čim sam ustao čuo sam da se to desilo. Nesreća je bila iz pravca Sitnice prema Bunarevima odnosno Banja Luci- kažu mještani Sitnice.

Tragedija se, podsjetimo, dogodila oko 5.50 sati, a uviđaj je izvršila policija iz Ribnika. Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad saopštili su da je do nesreće došlo u mjestu Sitnica kod Ribnika.

– Na regionalnom putu Čađavića – Srpske Toplice dogodila se saobraćajna nezgoda, slijetanje sa kolovoza u kojoj je učestvovao B.B. upravljajući putničkim automobilom marke BMW – saopšteno je iz policije. gpmaljevac.com