Ima tek 34 godine, a već je baka: A tek šta ljud misle za bebu! (FOTO)

Zanimljivosti

Ima tek 34 godine, a već je baka: A tek šta ljud misle za bebu! (FOTO)

Dženi je takođe kao tinejdžerka postala majka. U to vreme nije imala preko potrebnu podršku pa nije želela da njena ćerka Šermein to isto sad prolazi Dženi Medlam (34) i njen suprug Rićard (35) iz Hula u Engleskoj postali su baka i deka nakon dolaska bebe Ajle-Mej u junu.

Nakon što je ona sa 17 godina rodila, Dženi kaže da je isto tako podržala svoju ćerku Šermein (16) kada joj je rekla da je trudna. Dženi i Ričard vole to što su mladi baka i deka te kažu da stranci često misle da je Ajla njihova beba.

– Kad smo napolju s Ajlom, svi misle da je ona naša ćerka. Kad im objasnimo da smo zapravo baka i deka, dožive apsolutni šok. Većina ljudi nam ne vjeruje kad im to kažemo i često nas osuđuju zbog toga, a mi samo želimo sretnu, zdravu i veliku porodicu. Kad nam je Šermein rekla da je trudna i da ćemo postati baka i deka, bili smo zaista šokirani. Bio je to vrtlog emocija, ali postali smo sretni baka i deka – ispričala je Dženi

Nakon što je i sama postala mama dok je bila tinejdžerka, Dženi, koja ima i druge dve ćerke, Čelsi (13) i Skarlet (10), nije imala podršku koja joj je u to vreme bila preko potrebna.

Tačno sam znala kako se moja ćerka osećala kada je krenula da mi kaže da je trudna. Ali rekla sam joj da je to njeno telo i njena odluka i da ću je podržati u svakom slučaju. Otkad je rodila, toliko je odrasla. Ona je neverovatna mama i mislim da je to učvrstilo vezu između Šermein i mene. Mislim da me sada još više poštuje kao svoju mamu. Svi živimo zajedno pod jednim krovom, što je divno. Ona je još s bebinim tatom i zajedno su gotovo dvije godine, pa Ajla ima i svu njegovu ljupku porodicu. Često čuvamo za Ajlu kako bi se Šermein odmorila. Mislim da nas je to sve još više zbližilo. Moje druge devojke apsolutno vole što imaju imaju dete u kući, i su presrećne što imaju sestrične – govori baka Dženi.

Dženi smatra da su mame tinejdžerice stereotipizirane te da u tim godinama imati bebu ne mora značiti da vam je život gotov. Kaže da je, iako je bila tinejdžerica, još mogla raditi i odgajati kćer, pa čak i pokrenuti vlastiti posao.

– Još možete uživati ​​u svom životu i postići sve što želite, čak i ako imate dijete dok ste mlađi. Drago mi je što mogu pokazati svojoj kćeri da još može uspjeti u svemu što želi – zaključila je Jenni, piše The Sun. kd1nfo.net