SARAJLIJA OBJAVIO LJUBAVNI OGLAS: TRAŽIM DJEVOJKU KOJA NE GLEDA TURSKE SERIJE, NE PUĆI USNE, DA JE REDOVNA U NAMAZU

Region

SARAJLIJA OBJAVIO LJUBAVNI OGLAS: TRAŽIM DJEVOJKU KOJA NE GLEDA TURSKE SERIJE, NE PUĆI USNE, DA JE REDOVNA U NAMAZU

32-godišnji Sarajlija postavio je oglas na Facebook stranici “Spotted Sarajevo” u kojem traži djevojku, a njegova objava odskočila je od drugih, te je za manje od 24 sata skupila preko 300 komentara.

Mnogi osuđuju njegovu objavu te govore kako ima mnogo dobrih djevojaka, ali da je problem u njemu, jer takve djevojke ne žele osobu kakva je on. Drugi su mu poželjeli sreću i komentarišu da svako ima pravo tražiti osobu kakvu žele pored sebe.

Naime, muškarac je u oglasu napisao šta mu buduća djevojka smije raditi, a šta ne. Prema njegovim željama, kada budu živjeli zajedno gledat će dokumentarne filmove, a nikako turske serije. Buduća djevojka se ne smije zanimati u horoskope, mahalanje u tuđe živote, a ne bi trebala ni objavljivati slike gdje je “utegnuta i sado mazo pućenje usta.

-Djevojka da ne objavljuje slike gdje je utegnuta i sado mazo pućenje usta, da nema objava o vučicama i nekim vođama čopora i lavicama, kraljicama, horoskopima, slikanja svega što stigne i ostalih budalaština što radi serijska proizvodnja na dnevnoj bazi. Da je ne interesuju tuđi životi, tračanje, turske ili bilo koje druge serije ili neko pranje mozga na TV-u. Može neki dokumentarac, historija, nešto poučno.

32-godišnji muškarac za sebe kaže da je školovan i da govori tri jezika, a da već duži period živi sa kućanskim aparatima kojima je dao i imena.

-Behija je za veš mašinu zadužena, Mejruša za perilicu posuđa, a Zubejda za popržit, prokuhat i propec šta vako, nako na brzu ruku, gore plin plata, dole rerna. Mi smo u potrazi za djevojkom koja poštuje roditelje, redovna u namazu i da zna čitat Kur’an. Napominjem da nisam zainteresovan za nemoral, jer mi ga je preko glave al fakat. Znači samo iskrenost ako je moguće, ako nije široko vam nebo – navodi Sarajlija. hayat.ba