Pjesma koja nosi naslov ‘Djeco moja’ osvaja srca mnogih roditelja ‘Imam ćerku, imam sina, bogastvo najveće’ (VIDEO)

Muzički svijet

Spot je objavljen 18.04.2023. na youtube kanalima Studio EV KRIGER i Said Sajo Sinanovic official kanalu, te je odmah privukao veliku pozornost javnosti. Mnogi su se složili da je ovo prekrasna posveta ljubavi prema djeci, koja budi najljepše emocije u svima nama. Pjesmu izvodi Said Sinanović iz Cazina koji je već dugi niz godina na muzičkoj estradi, a ovo mu je jedna od najdrazih pjesama koje je objavio.

Aranzman za ovu pjesmu radila je muzička produkcija EV KRIGER na čelu sa direktorom Enesom Velićem iz Cazina. Za prekrasan spot zadužena je ekipa AE VIDEO by Enis Fakić iz Cazina.

“Djeco moja” je pjesma koja će zasigurno pronaći put do srca svakog roditelja, učitelja ili bilo koga tko osjeća ljubav prema djeci. Ova prekrasna pjesma i spot će nas podsjetiti koliko je važno cijeniti i voljeti našu djecu, jer su oni najveće blago koje imamo u životu.

Nadamo se da će ova pjesma nastaviti širiti svoju pozitivnu energiju i prenijeti svoju snažnu poruku ljubavi prema djeci širom svijeta. Čestitke svima koji su sudjelovali u stvaranju ove prekrasne pjesme i spota.

Sponzori su također imali veliku ulogu u ovom projektu, a to su Motel Aladin, Selim Sele Škrgić, Janez sašek s,p, Samigrad d,o,o i Janez škrcec s,p, čija podrška je bila neophodna za ostvarenje ovog prekrasnog projekta.