Nova pjesma “Djeco moja” osvaja srca roditelja: Emotivna poruka ljubavi prema djeci (VIDEO)

Muzički svijet

Nova pjesma “Djeco moja” objavljena je 18.04.2023. na YouTube kanalima Studio EV KRIGER i Said Sajo Sinanović official kanalu. Spot za pjesmu je snimila ekipa AE VIDEO by Enis Fakić iz Cazina, dok je aranžman radila muzička produkcija EV KRIGER pod vodstvom direktora Enesa Velića.

Said Sinanović iz Cazina je izveo ovu prekrasnu pjesmu koja je već privukla pažnju javnosti. Mnogi su se složili da je “Djeco moja” prekrasna posveta ljubavi prema djeci, koja budi najljepše emocije u svima nama.

Ova pjesma će zasigurno pronaći put do srca svakog roditelja, učitelja ili bilo koga tko osjeća ljubav prema djeci. Ona nas podsjeća koliko je važno cijeniti i voljeti našu djecu, jer su oni najveće blago koje imamo u životu.

Projekt je podržao nekoliko sponzora, uključujući Motel Aladin, Selim Sele Škrgić, Janez sašek s,p, Samigrad d,o,o i Janez škrcec s,p, čija podrška je bila neophodna za ostvarenje ovog prekrasnog projekta.

Nadamo se da će ova pjesma nastaviti širiti svoju pozitivnu energiju i prenijeti svoju snažnu poruku ljubavi prema djeci širom svijeta. Čestitke svima koji su sudjelovali u stvaranju ove prekrasne pjesme i spota.