Ovo je posljednja neostvarena želja Saše Vidića: Voditelj otkrio detalje poziva prije 2 nedjelje!

Showbizz

Ovo je posljednja neostvarena želja Saše Vidića: Voditelj otkrio detalje poziva prije 2 nedjelje!

Srpski modni kreator i stilista Saša Vidić preminuo je u 52. godini u Kliničko-bolničkom centru “Bežanijska kosa” u Beogradu. Tokom emisije “Puls Srbije” na Kurir televiziji, voditelj Ivan Gajić je otkrio da je prije dvije nedjelje imao razgovor sa pokojnim dizajnerom povodom gostovanja u emisiji i da mu je tada otkrio svoju neostvarenu želju.

– Saša i ja smo se čuli prije jedno dvije nedjelje za Divan šou. Imao sam ideju da on bude u njemu, pošto imamo dio gdje ocjenjujemo modne kombinacije naših javnih ličnosti. Nažalost do toga nije došlo. Ono što je sigurno ostala njegova neostvarena želja, baš mi je u tom razgovoru od prije dvije nedjelje otkrio. Pričao mi je da planira da proda stan u Beogradu i da se preseli u Hrvatsku. Da tamo razvije biznis jer mu je bliža Italija, zbog posla i svega. Ništa mi se nije žalio da se osjeća loše ili slično – rekao je voditelj.

Podsjetimo, Vidić je tokom svoje dugogodišnje karijere sarađivao sa brojnim poznatim ličnostima iz javnog života, uključujući pjevače, glumce, voditelje, sportiste i političare.

Saša Vidić je poznat po tome što je lično kreirao dresove za srpske sportiste za Olimpijadu u Londonu, kao i dresove za srpsku fudbalsku reprezentaciju za Svetsko prvenstvo koje se održalo u Rusiji. Bio je osnivač modne marke “Broz” i sarađivao je sa nekim od najpoznatijih muzičkih zvijezda na Balkanu, uključujući Cecu Ražnatović, Seku Aleksić, Daru Bubamaru i Jelenu Karleušu.

Rođen 1971. godine u selu Mlaka u Hrvatskoj, Vidić je živio neko vrijeme u Banjaluci, a potom se preselio kod ujaka u Beograd kada je izbjegao rat u Bosni kao izbjeglica. U Beogradu je izgradio svoju karijeru i postao jedan od najistaknutijih kreatora u zemlji.

Saša Vidić će ostati upamćen kao jedan od najistaknutijih srpskih kreatora i stilista, čiji su rad i doprinos modnoj sceni prepoznati i cijenjeni kako u zemlji, tako i u inostranstvu. Njegova smrt predstavlja veliki gubitak za srpsku modnu industriju i javni život uopšte. kurir.rs