NAJBIZARNIJA PROSIDBA IKADA: LAŽIRAO OTMICU DA BI ZAPROSIO DJEVOJKU

Region

NAJBIZARNIJA PROSIDBA IKADA: LAŽIRAO OTMICU DA BI ZAPROSIO DJEVOJKU

Adam Rizk organizovao je lažnu otmicu kako bi zaprosio svoju djevojku Vanesu, a snimak njegovog bizarnog poduhvata na kraju je završio na TikToku.

-Ovako je moj brat zaprosio svoju djevojku u Libanonu – napisala je vjerovatno Adamova sestra i objavila snimak.

Na snimku se vidi kako oni putuju u autu te ih odjednom presrijeće grupa muškaraca. Muškarci s takozvanim fantomkama na glavama i oružjem u rukama izveli su Vanesu iz auta i strpali je u drugo vozilo te joj stavili povez preko očiju.

Vanesa je dok su je izvodili zapomagala i govorila da ne želi ići s njima i da će im dati šta god žele da je ostave na miru, a čovjek iza kamere zaključio je u jednom trenutku da bi se Vanesa mogla psihički slomiti. I zamalo jeste, ako je za vjerovati snimku.

U drugom dijelu videa vidi se kako Vanesu voze na zadnjem sjedištu drugog auta te kako je dovode na plažu dok ona za to vrijeme jauče i posrće pri hodu. Vanesa je potom počela panično ispitivati šta se događa, a onda su joj skinuli povez i ispred nje se našao Adam s buketom u ruci. U pozadini je svirala živa muzika, Vanesa se rasplakala, a Adam je izvadio prsten i kleknuo.

U komentarima ispod videa na TikToku ljudi su ovu prosidbu proglasili najkontroverznijom ikad, a ostavili su još gomilu opaski.

“Djevojka će imati gadnih trauma zbog ovog”, “Ne plače ona zbog prosidbe, nego zbog toga što joj je cijeli život prošao pred očima i mislila je da će umrijeti”, “Ostaviće ga i prije nego što se ožene”, “Vrlo traumatično iskustvo”, “Adam izgleda tako ponosno što je istraumatizovao Vanesu”, “Ja bih mu rekla ne samo tako”, “Ovaj tip je hodajući red flag”, samo su neki od komentara ispod videa. hayat.ba