Kosta slikao oružje prije polaska u krvavi pohod! Ovo je pištolj kojim je ubio devetoro, a ranio sedmoro!

Region

Kosta slikao oružje prije polaska u krvavi pohod! Ovo je pištolj kojim je ubio devetoro, a ranio sedmoro!

Kosta Kecmanović (14) jučer je u O.Š. Vladislav Ribnikar na Vračaru ubio osam svojih drugara i člana obezbjeđenja. Ranio je još šestoro djece i jednu nastavnicu. Portal Republika došao je u posjed fotografije oružja sa kojim je Kosta Kecmanović krenuo u krvavi pohod.

Tu fotografiju snimio je on sam, najvjerovatnije u svom stanu, prije nego što je uletio u školu i počio dosad nezapamćeni zločin na ovim prostorima. Na jezivoj fotografiji vide se dva pištolja, municija za njih, kao i četiri molotovljeva koktela koji su mu nađeni u rancu prilikom hapšenja.

Da podsjetimo, Kosta Kecmanović je jučer izvršio krvavi pir u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” na Vračaru kada je ubio osam učenika i radnika obezbjeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove. Naime, on je u 8.40 upao u svoju osnovnu školu kada je potegao pištolj na radnika obezbjeđenja kojeg je usmrtio. Nakon toga pucao je i ubio tri učenice u holu i zaputio se u kabinet historije.

Nastavnica historije je Kecmanoviću bila prva u kabinetu na nišanu i nju je ranio, a još petoro učenika ubio i šestoro povrijedio. Izvor: Republika.rs